Bastioni turundusjuht ning telenägu Triin Randloo soovitab inimestel pidev muretsemine sinnapaika jätta ning positiivselt mõtlema hakata. “Mõtlemine on see, mis paneb asjad paika, kui suhtud ellu positiivselt ning suhtud teistesse positiivselt, siis see annab juba piisava koguse energiat, et end hästi tunda,” räägib Triin Gossip.ee-le.

Gossip.ee on nädal aega uurinud tuntud Eesti inimestelt, mida nad arvavad seagripist, gripist üldse ning kuidas nad sellest hoiduvad.

“Gripp on gripp, tervislikud eluviisid on need, mis hoiavad haigustest sind eemal ning otseloomulikult stressist hoidumine,” räägib Triin Randloo Gossip.ee-le, kuidas talvel gripist hoiduda.

“Mõtlemine on see, mis paneb asjad paika, kui suhtud ellu positiivselt ning suhtud teistesse positiivselt, siis see annab juba piisava koguse energiat, et end hästi tunda,” usub Triin, et tervis algab positiivsest mõtlemisest.

Mida arvab kaunitar aga alternatiivmeditsiinist ning milline on Triinu tervise retsept? “Alternatiivmeditsiin on väga lai mõiste. Kuid kõik, mis puudutab enda sisse minemist ja enda vastu aus olemist käib ka selle alla, seega suhtun positiivselt. Kui oled aus enda vastu, siis ei kimbuta sind stress ja muu säärane. Tervist aitab hoida füüsise ning vaimse tasakaalu hoidmine. Ehk siis isiklikult harrastan joogat ning cardio trenni. Igal hommikul võtan lusikatäie mett ning joon vett sidruniga. Mainimata ei saa jätta ka seda, et pidev muretsemine tuleb ära jätta!”