Endine tipppurjesportlane, ärimees ja poliitik Toomas Tõniste, kes koos Kadi Toomiga saates “Laulud tähtedega” ennast inimeste südamesse laulis, armastab tervislikke eluviise ning arvab, et positiivne ellusuhtumine on väga oluline. “Tervise retsept on väga lihtne: üksteist hoidev ja armastav pere, positiivne ellusuhtumine, liikumine, toredad sõbrad jne,” räägib Toomas Gossip.ee-le.

“Gripp nagu gripp ikka, ainult nimi on meeldejääv ja natuke hirmuäratav,” ei pea Toomas Tõniste seagrippi hirmuäratavamaks, kui mõnda muud haigust. “Seagripist hoidun nagu vist enamik inimesi – ei roni nohuse ja aevastava inimese nina alla, pesen käsi, söön küüslauku, joon teed jne. Mina ei ole ennast kunagi gripi vastu vaktsineerinud ja ka täna seagripi vastu vaktsineerimise plaani pole.”

Iga köhatuse peale Toomas rohtu võtma ei torma ning usub, et alternatiivmeditsiini jõud peitub inimeste usus sellesse.Usun, et alternatiivmeditsiini jõud peitub usus sellesse, mis sa teed või sisse võtad! Iga köhatuse, kerge kurguvalu või ninakinnisuse puhul ma enamasti kohe rohtusid võtma ei tõtta,” räägib Toomas Gossip.ee-le.

Tervise ja heaolu retsept on alati säraval mehel lihtne. “Tervise retsept on väga lihtne: üksteist hoidev ja armastav pere, positiivne ellusuhtumine, liikumine, toredad sõbrad jne.”