Kauni lauljanna Tanja Mihhailova elu pöörleb kiirelt nagu karussell. Ka vana-aasta õhtul oli tal kolm esinemist. “Vana-aasta õhtul oli mul 3 esinemist, nii et uue aasta võtsin vastu “Chicagos” bändiga lauldes,” räägib alati särav ja tegus Tanja Gossip.ee-le.

Tanja on üks nendest Eestis elavatest artistidest, kel aastavahetus alati kiire ning tööd täis. Tanja ei kurda ka MASU ajal tööpuuduse üle. “Vana-aasta õhtul oli mul 3 esinemist, nii et uue aasta võtsin vastu “Chicagos” bändiga lauldes,” räägib kaunitar Gossip.ee-le ning lisab: “õhtu oli väga kiire. Nagu igal aastal.” 

“Telekat ei vaadanud, olin kogu aeg esinemas,” räägib Tanja, et teleprogrammi ta jälgida ei saanudki. Samas ütleb, et kohalikele telekanalitele eeslistab viimasel ajal isegi rohkem “Travel and Living” programmi.

Aastalt 2010 ootab Tanja huvitavaid uusi väljakutseid ning samuti soovib koos oma kallima, Mikk Saarega soetatud kodu renoveerida. “Loodetavasti tulevad uued väljakutsed, mida võiksin vastu võtta ja pingutada, et hakkama saada. Ja tahaks jätkata kodu renoveerimisega,” ütleb Tanja.
 
Lubadusi Tanja aga põhimõtteliselt ei jaga, sest peab ennast selleks liiga temperamentseks, püsimatuks ning põhjendab seda oma Kaksiku tähtkujuga. “Ei. Ma ei anna tavaliselt endale mingeid lubadusi,” räägib Tanja. “Olen ju Kaksik -püsimatu ja temperamentne! Muudan oma meelt ja proovin uusi asju.”