Kas hiljuti kihlunud lauljatar Katy Perry ja briti koomik Russell Brand saavad lapsevanemateks? Seda väidab järjekindlalt  briti meedia, vahendab Aftonbladet.

Katy Perry ja Russel Brand´i kihlumine tekitas meedias kuumi rubriike ning nüüd on tulle uusi puid lisatud, nimelt ootavat Katy Russel Brand´ilt last.

Pühapäeval nähti paari külastmas lasteriietepoodi põhja Londonis, kirjutab the Sun. Pärast seda koos lõunatamas käies nõudis Perry, et tema poolt tellitud roog serveeritaks ilma majoneesita. Briti meedia oli kiire nendest kahest sündmusest järeldusi tegema. Mingit ametlikku teadet selle kohta, et Katy last ootaks, pole olnud. Brand´i Twitter´is kirjutas Perry eelmisel nädalal ”I heard you’re prego-ed”, mis omakorda uusi spekulatsione tekitas.

Russel Brand, kes on tuntud paljude erootiliste seikluste poolest erinevate naistega, ütles ajalehele Sky News, et on nüüd “leidnud selle õige”. Eelmise aasta lõpus tuli paar tagasi romantiliselt reisilt  ning vana-aasta õhtul tegi Brand Katy´le abieluettepaneku, kes vastas “jah”.

Nüüd on Katy ja Russell tagasi Los Angeles´es, kus lauljatar hakkab tööle uue plaadi kallal.