Alari Kivisaar on saatejuht, kes oma rõõmsameelsuse ja positiivsusega naelutab sind igat saadet vaatama, mida ta parasjagu juhib. Fotograafiahuviline saatejuht, kes andis hiljuti välja raamatu “Minu fotohaigus ja selle tagajärjed”, rääkis, et tema tegemisi saadabki alati emotsioon. Vaatame, mida räägib Alari Gossip.ee stiilirubriigile!

Alati särav ja stiilselt riides Alari Kivisaar rääkis meie stiilirubriigile, et ta on emotsionaalne ostja ning tal on raske mööduda riietest, mis hästi selga istuvad. “Olen kindlasti emotsionaalne ostja. Leian, et on tore, kui ostuga kaasneb mingi emotsioon, mitte ei lähe ja ei käi oma raske tööga välja teenitud raha tuimalt lauale lihtsalt seepärast, et on vaja. Kuna Eestis on numbrivalikuga väga kehvasti, siis ma ei möödu ükskõikselt riietest, mis mulle selga istuvad. Seda ei juhtu kahjuks just väga tihti. Üldiselt püüavad mu pilku värvilised ja läikivad asjad. Samuti jalanõud,” räägib Alari Gossip.ee-le.

Saatejuhtide üks soovitatav omadus on see, et nad teleekraanil head välja näeksid. Kas lõpptulemus saavutatakse enda jõudude või stilisti abiga? “Ega teles otseselt mingeid stiliste polegi. Kui mingi poega diil tehakse, siis on keegi, kes sealt kraami stuudiosse tassib. Olen tavaliselt eelistanud ise poodi kohale minna,” räägib Alari, et eelistab ja usaldab kõige enam oma maitset.

Uurisime ka, kui palju Alari enda rõivastele kulutab ning kas on tulnud ette ka pööraseid oste. “Kuna paljud ostud juhtuvad emotsiooni ajel, siis keskmist summat kuus ei ole. Võib olla 0 krooni kuni palju kroone,” räägib Alari, et kindlat arvestust ta rõivaste soetamisel ei pea.  “Midagi eriti pöörast ma ostnud ei ole. Ega ma rahas ei suple. Mõne kalli jope olen küll ostnud ja pärast mõelnud, et oli seda siis nüüd vaja.”

Alaril on välja kujunenud ka lemmikpoed, kust alati vajadusel midagi meelepärast leida võib. “Eestis Studio T, Stockmann, Timberland ja Nude. Viimane läks kahjuks hingusele,” kirjeldab Alari oma lemmikpoode. Alari, kes aina rohkem pälvib meedia tähelepanu ka tänu oma kaunitele loodusfotodele, räägib, et hea rõivas ekstreemsematesse kohtadesse pildistama minekuks on väga oluline. “Loodusfotograafina satun teinekord üsna ekstreemsetesse oludess ja eriti “karmid” riided hangin Jagdhofist,” räägib Alari. 

“Välismaal mul lemmikpoode pole. Ega ma nüüd väga palju ka ei reisi. Lemmikuks on praegu Dubai. Hiljuti käisin esimest korda Pariisis – shopingu poolest oli muidugi muljetavaldav.”

Alaril on ka oma kindel stiil ning kindlad brändilemmikud. “Timberland, Armani, D&G, Ralph Lauren,” loetleb Alari kaubamärke, mida kanda eelistab. Küsimusele aga, millises rõivastuses ta ennast kõige paremini tunneb, ütleb Alari: “Eks ikka ilusates, kvaliteetsetes ja mugavates riietes. Märgieelistused ei tulenegi mingist edevusest, kui, siis õige pisut, vaid sellest, et odavad “kärakad” (loe: närakad) reeglina seda kõike korraga ei paku.”

 

[ot-gallery url=”gallery/alari-kivisaar-gossip-ee-le-odavad-k%c3%a4rakad-pole-tavaliselt-ilusad-mugavad-ja-kvaliteetsed”]