Eesti tippkulturist, spordiklubi Sparta treener ning Kanal 2 menusaates “Tantsud tähtedega” võidutsenud Argo Ader rääkis, et ootab aastalt rahu ja vaikust. “Otseselt soove ei ole aga kuna eelmise aasta lõpp oli nii pingeline, siis ootan sel aastal sellist mõnuat rahu ja vaikust, et saaksin pühenduda rohkem perele, tööle ja ka trennile,” räägib Argo Gossip.ee´le.

Kulturist Argo Ader võttis uue aasta vastu kohvikus koos sõpradega. “Võtsin uue aasta vastu koos sõpradega ja tuttavate Keila ühes hubases kohvikus,” räägib Ader Gossip.ee-le.  “Õhtu möödus suurepäraselt, tegime ise videodisko 80´ndatest ja 90´ndatest lugudest mille järgi oli suurepäraselt mõnus tantsida.”

Argo tahab sellel aastal pühendada oma aega rohkem perele ning tööle ja trennile ning soovib, et aasta oleks rahulik ja vaikne. “Otseselt soove ei ole aga kuna eelmise aasta lõpp oli nii pingeline, siis ootan sel aastal sellist mõnuat rahu ja vaikust, et saaksin pühenduda rohkem perele, tööle ja ka trennile.”

Argo on seadnud endale ka väikese ülesande, nimelt soovib tubli mees osaleda ka Tartu suusamaratonil. “Andsin lubaduse, et sõidan sel aastal läbi Tartu suusamaratoni,” ütleb Argo.  “Viimati suusatasin küll 15 aastat tagasi aga loodan ennast käsile võtta ka suusarajal ning järgmine nädal proovin juba ka praktiliselt ära proovida ja meelde tuletada, mis seal suusarajal tegema peaks.”