Esimesel jõulupühal helistas Brooke Mueller pärast vägivaldset tüli politseisse. “Minu mees ähvardas mind noaga, ma kardan oma elu pärast,” ütles ta politseile.

Nüüd selguvad Charlie Sheen´i ja Brooke Mueller´i jõulutüli tagamaad. Mõned tunnid enne seda kui Sheen surus noa vastu abikaasa kõri, olid mõlemad tarbinud kokaiini. “Nad tegelesid sellega kuni hommikutundideni, mil algas tüli,” ütleb allikas ajalehele National Enquirer.

Sheen, 44, oli lennanud Aspen´isse Colorado´s, et pidada jõulupühi koos abikaasa ja üheksakuuste kaksikute Bob´i ja Max´iga. Kuid rahuliku perekonnaidülli asemel läks lahti põrgu. Vaatamata sellele, et Sheen´il oli kaasas sponsor, kelle ülesandeks oli kanda hoolt selle eest, et näitleja end täis ei jooks. Ajalehe andmetel viibis sponsor alumisel korrusel kui Sheen ja Mueller kokaiini tõmbamisega tegelesid.

Hommikul helistas Mueller politseile ja paanika hääles teatas, et tema abikaasa on öelnud:” Kui Sa kellelegi räägid, siis ma tapan Su.” Allikate andmetel pole see esimene kord kui Sheen oma naist ründab. Kui ta oli rase, tõukas näitleja teda ja novembris paiskas ta naise pikali maha. Pärast kaksikute sündi selle aasta aprillis on tülid muutunud vaid hullemaks. “Need on olnud suured, sageli vägivaldsed tülid. Ja nende põhjuseks on mõlema alkoholiprobleemid,” ütleb allikas.
Nii NE kui ka Radaronline teatasid eile, et Mueller oli viis kuud rase kui tema autost leiti tühjad kange alkoholi pudelid. Pärast seda läks ta kolmeks nädalaks alkoholivõõrutusele. Üks kaksikutest, Max, sündis kaasasündinud südamerikkega. “Charlie süüdistas selles Brooke´i ja tema sõltuvust,” ütleb allikas ja lisab:” Kuid Brooke põhjendas seda kunstliku viljastamisega ja ütles, et Charlie nõudis seda, kuna ta tahtis poegi.”
Vaatamata kuuldustele eelseisvast lahutusest ütlevad Sheen´i tundvad allikad, et paar üritab oma kooselu päästa. Paljud kahtlevad, et see on võimalik. “Abielu on olnud halb esimesest päevast peale. See oli ainult ajaküsimus, et toimuks plahvatus.”