“Uue aasta võtsin vastu suure tööga,” räägib päikeselises Miamis elav veel päikeselisem ja kaunis eestlannast modell ja tantsijanna Maili Nõmm Gossip.ee-le.

Maili oli üks nendest inimestest, kes vana-aasta õhtul tööd tegi. Kaunis modell oli palgatud koguni kolmele erinevale üritusele-moeshow´le.

“Uue aasta võtsin vastu suure tööga. Olin bookitud kolmele erinevale üritusele,” räägib Maili Nõmm Gossip.ee´le. “Kõigepealt Vintage 1 fashionshow, kus näitasime teksapükse.  Siis osalesin Egiptuse stiilis paraadil siin South Beachil Ocean drive´ l. See on Miamis üks populaarsemaid turistikohti uue aasta vastu võtmiseks. Mina kehastasin Kleopatrat.  Kolmas etteaste oli peale südaööd ööklubis “Mynt”, kus pidu jätkus hommikuni!”

Maili jäi uue aasta vastuvõtuga rahule, sest veetis õhtu koos armsate sõpradega ning samal ajal oli tal tasuv teenistus. “Üldiselt jäin uue aastaga rahule, kuna töö oli tasuv ja töötasin koos paljude sõprade ja heade kolleegidega ning samuti sain mahti ka oma boyfriendiga aega veeta.”

Uuelt aastalt soovib Maili edu ning sündmusi ja loodab leida aega ja võimalusi rohkem ka pere jaoks. “Loodan, et uus aasta tuleb peamiselt edukas, sündmusterohke ja meeldejääv. Loodan veeta sellel aastal palju aega ka pere ja sõprade seltsis,” räägib Maili.

Uueks aastaks on Mailil ka väike uue aasta lubadus, vaatamata sellele, et ta ei ole suur lubaduste austaja. “Ma pole just eriline uue aasta lubaduste austaja aga kindlasti proovin toituda tervislikumalt!”

[ot-gallery url=”gallery/maili-n%c3%b5mm-gossip-ee-le-%c3%bcldiselt-j%c3%a4in-aastavahetusega-rahule-t%c3%b6%c3%b6-oli-tasuv-ja-t%c3%b6%c3%b6tasin-koos-paljude-s%c3%b5prade-ning-heade-kolleegidega”]