Reklaamiagentuuri Tank kaunis ja särtsakas Account Director Terje Pihl räägib, et saatis tänavu vana aasta ära ning võttis uue vastu Egiptuses. “Olime sõbrannadega Egiptuses ja uus aasta tuli ühes Itaalia restoranis paugu ja mölluga. Väga lõbus oli,” räägib reisimist armastav Terje Pihl Gossip.ee-le.

Erinevalt enamus inimestest, kes detsembri lõpuga ning vana aasta ära saatmisega seostavad lund ning karedat talvist ilma, otsustas puhkuse võtnud Terje aasta ära saata päikeselises ja soojas Egiptuses. “Olime sõbrannadega Egiptuses ja uus aasta tuli ühes Itaalia restoranis paugu ja mölluga. Väga lõbus oli.”

Reklaamiäris karastunud ettevõtja katsub läbi ajada lubadusteta. “Ma üldjuhul uusaasta lubadusi endale ega teistele ei anna. Proovin igapäevaselt teha seda, mida vajalikuks pean. Nii hästi või halvasti kui see välja tuleb,” räägib Terje.

“Soovisin aga küll,” lisab Terje, et uueks aastaks on soovid formuleeritud ning isegi paberile jäädvustatud.  “Tegime kohe nimekirjad soovidest ja panime ära – aastapärast vaatame, kas täitusid. Välja neid soove muidugi öelda ei saa… Lühidalt ootan ma uuelt aastalt, et tunneksin lihtsalt võimalikult palju õnnetunnet. See sisaldab juba endas kõike mida parasjagu vaja.”