Sooloalbumi „Kas mäletad veel“ välja andnud seksikas Eesti laulja Indrek Raadik (endise artistinimega Summer), kes oli 90-ndate ühe populaarseima Eesti bändi The Tuberkuloited laulja räägib, et on plaani võtnud tervislikud eluviisid. “Ühe asja ma endale siiski lubasin, kuid seda juba novembri alguses, aasta jooksul elada nii tervislikult kui võimalik,” räägib Indrek Raadik Gossip.ee´le.

Sooloartistina leiba teeniv Indrek Raadik aastavahetusel ei esinenud ning sai uut aastat vastu võtta lahedalt koos sõpradega. Indrek rääkis Gossip.ee-le, et pidu oli mitmekülgne ja vahva – ei puudunud saun, naps ega õhtusöök. “Olime elukaaslase ja sõpradega Tallinna külje all Peetrikülas. Alustasime saunaga, mis läks sujuvalt üle õhtusöögiks. Õhtu möödus lahedalt, sest koos olid ju sõbrad! Kellega koos siis ikka uut aastat vastu võtta kui mitte nendega. Süüa sai, nalja sai ja napsu tiba kah. Jäin väga rahule!” räägib Indrek Gossip.ee-le.

Soove ja unistusi on Indrekul järgmiseks aastaks küll aga neid ta välja ütlema ei kipu. “Soovid on, aga need on minu peas ja minu jaoks – need ei ole teistele ütlemiseks mõeldud.”

Endale lubaduste adnmisesse aga mees ei usu. “Ei andnud, sest lubaduse andmine on üks suurimaid mõtetusi! Inimesed loobivad lubadusi, samas ei mõtelda sellele, et mis siis, kui ma ei suuda oma lubadust pidada,” räägib Indrek, et ei armasta tühju sõnu ega lubadusi loopida. Küll on ta aga juba novembrist saadik konkreetseid samme ette võtnud, et oma ellu muudatusi tuua. “Ühe asja ma endale siiski lubasin – kuid seda juba novembri alguses. Otsustasin aasta jooksul elada nii tervislikult kui võimalik.”