Warren Beatty on möllanud magamistoas 13 000 naisega. Seda väidetakse tema värskelt ilmunud biograafias ”How Warren Beatty seduced America”.

Warren Beatty biograafias ”How Warren Beatty seduced America” (“Kuidas Warren Beatty võrgutas Ameerika” – toim.) on intervjueeritud mitmeid tema endisi armukesi.

Üheks neist on teleseriaali “Dünastia” staar Joan Collins, kes väidab, et Beatty seksiisu oli piiritu. “Ma ei jaksanud, ta kurnas mu ära. Ta ei tahtnud kunagi seksimist lõpetada, seda tegid vist kõik ned vitamiinid, mida ta võttis,” ütleb Colins ühes raamatu katkendis, mille avaldas New York Post.

Et Warren Beatty Hollywoodi suurimate casanovade hulka kuulub, pole kunagi olnud saladus. Raamatus on ära toodud, et tänaseks 72 aastasel filmistaaril on olnud suhe selliste tähtedega nagu Jane Fonda, Joan Collins, Madonna, Liv Ullmann, Diane Keaton, Julie Christie Faye Dunaway, Britt Ekland ja Brigitte Bardot.

Biograafia autor, kirjanik Peter Biskind on tundnud Warren Beattyt pikemat aega ning kokku arvutanud, et “Bonny ja Clyde”-i staaril on temale teadaolevalt olnud aastate jooksul suhe 12 775 naisega. Raamatus on muuhulgas juttu ka sellest, kuidas Beatty jättis maha Jane Fonda kui kohtas Joan Collins´it ühes restoranis Beverly Hills´is ning mis toimus tema ja Madonna vahel filmi “Dick Tracy” võtete ajal 1990-l aastal.

Warren Beatty abikaasa on alates 1992-st aastast näitlejatar Annette Bening.