Elin on põgenenud oma mehe laviinina kasvanud truudusetuse afääride eest lumistesse prantsuse alpidesse, kus ta eksklusiivses suusakuurordis Chamonix üürib koos kaksikõe Josefin´i ja viie sõbraga üht kalleimat villat, kirjutab the Sun.

Pärast autoavariid, mis sai Tiger Woods´i, 33,  ja Elin Nordegren´i, 30, vahelise truudusetusekarusselli alguseks, on Elin vaid korra end avalikkuse ees näidanud. See oli detsembri keskel kui ta lapsed ühele jõulupeole viis.

Aastavahetusel nähti aga Elin´it prantsuse mägikülas Chamonix. Täna avaldas briti the Sun pildid, milledel võib näha teda täielikus suusavarustuses vilunult mägedest alla suusatamas.

Luksusvillas, kus Elin koos õe ja sõpradega peatub, on seitse suurt magamistuba ja üks puhkekekus ning hinna sisse, mis on üle 80 000 krooni ööpäevas, käib ka teenendav personal ja isiklik kokk. Elin näib end tuhandete kilomeetrite kaugusel abikaasast hästi tundvat. “Ta tahtis kaasa võtta oma perekonna ja sõbrad kaugele sellest miiniväljast, mille Tiger on oma käitumisega tekitanud,” ütleb üks perekonnatuttav ajalehele the Sun.

Ajalehe andmetel on Elinit suusatamas nähtud üks kord ning uue aasta võttis ta vastu luksuslikus restoranis koos sõradega. Kell 12 tähistasid Elin ja Josefin ka oma sünnipäeva, sest 1-l jaanuaril said kaksikutest õed 30 aastaseks.

Vaatamata sellele, et Elin viibib hetkel Euroopas, ei ole lootus Tiger´i jaoks kadunud. “Elin loodab siiamaani, et neil on tulevikku, fantastiliste laste pärast, kes neil koos on. Ta on mehele öelnud, et nad peavad teineteisest kaua eemal viibima, et ta saaks järele mõelda, kas abielu on võimalik päästa.”