Gossip.ee uuris, milliseid tuntud eestlasi sooviksid meie lugejad näha “Ohmygossip Couture” reklaamnägudena. Lugejad nimetasid oma lemmikuid nii modellide, lauljate, näitlejate, kui ka teiste elukutsete esindajate seast.

Keda sooviksid lugejad näha “Ohmygossip Couture” reklaamnägudena? Valik nimetatud persoonidest: Maria Port, Carmen Kass, Kerli Kõiv, Enel Eha, Hanna-Liina Võsa, Tiiu Kuik, Piret Aava, Mirtel Pohla, Triin Hunt (Sommer), Triinu Kivilaan, Joanna Ojastu, Ines Karu, Tene Sommer, Karolin Kuusik, Lenna Kuurmaa, Ithaka Maria Rahula, Katarina Padar, Lea Liitmaa, Age Oks, Maarja-Liis Ilus, Anu Saagim, Brigitta Rehe, Kristiina Heinmets-Aigro, Piret Järvis, Laura Kõrgemäe, Hanna Ild (Hannah), Janne Saar, Carola Madis, Anna-Maria Galojan, Mari Tool, Karmen Pedaru, Kirsti Timmer, Getter Jaani, Kene Vernik, Merlyn Uusküla, Anni-Mari Kaasik, Rebecca Kontus, Mari-Liis Sallo, Grete Klein, Kaisa Oja, Jana Kask, Inga Allik, Maret Ani, Kersti Toots, Lilian Lõhmus, Katrin Siska, Merle Palmiste, Liisi Eesmaa, Evelin Ilves, Jesskika Ossipov, Tiina Talumees, Liina Vahter, Evelin Pang, Birgit Õigemeel, Maarja Kuub, Elisabet Tamm, Evelyn Mikomägi , Liis Tappo-Treial, Eda-Ines Etti, Aleksandra Žeregelja, Tanja Mihhailova, Ingrid Tõniste, Urve Palo, Heti Tulve, Breth Tootsi, Jelena Glebova, Mari Ojasaar, Merle Liivak, Kristiina Raudsepp, Anni Arro, Maili Nõmm, Evely Ventsli, Kätlin Maran, Margret Järv, Kristina Šmigun-Vähi, Triin Tulev, Maarja Kivi (Marya Roxx), Gerli Padar, Kristiina Petina, Olga Kosmina, Tiina Ristimets, Kaire Leibak, Liis Lass, Maria Delisa Varik, Anne Veski, Pirko Kungla, Kati Toots, Kerstin Kruuse, Helen Randmäe, Beatrice, Katrin Väli jne.

Siiani on “Ohmygossip Couture” kaubamärki esindanud modell Kristiina Raudsepp, kellega jätkatakse koostööd ka tulevikus. “Kristiina on teinud tublit tööd, kindlasti jätkame temaga ka tuleval aastal,” räägib brändi looja ja arendaja Helena-Reet Ennet. “Kristiina poolt reklaamitu müüb hästi, meil ei ole mingeid pretensioone. Samas sooviks edasi liikuda ja Kristiina kõrvale uut verd tuua. Sobiva kandidaadi leidmisel lisame kampaaniasse 1-3 uut reklaamnägu. 2010 tulime välja uue kollektsiooniga ning eksklusiivse limiteeritud erikollektsiooniga Ohmygossip CoutureLife is Beautiful, mis toob turule valiku ehteid, kotte, toppe, pükse, püskikuid, põlvikuid, kotinagisid, puzzlesid, beebi tekke, lõbusaid seinamaale jpm,” räägib Helena-Reet.

“Kollektsioon “Life is Beautiful” toob rõõmu ka pisikestele moegurmaanidele. Mahepuuvillast ning puuvillast naturaalsed ja kehasõbralikud rõivad on disainitud ka 2-8 aastastele tüdrukutele ja poistele,” räägib Helena-Reet, et oma võsukestele leiavad meelepärased igapäevarõivad ka kõige nõudlikumad emmed-issid. “Lõplikud müügihinna kalkulatsioonid pole veel tehtud aga limiteeritud kollektsiooni hinnad algavad umbes 180-st eurost” avaldab Helena-Reet.

“Armastan Ohmygossip Couture´i,” räägib Ohmygossip Couture ülemaailmne reklaamnägu Kristiina Raudsepp. “Saan alati komplimente, kui selle brändi loomingut kannan. Gossip Media LLC on olnud ka üks meeldivamaid koostööpartnereid, kellega olen käed löönud – siiani olen saanud vaid positiivseid emotsioone ning tunnen, et olen end sidunud millegi suure ja hingelähedasega. Minuga arvestatakse, minu ideid ja mõtteid aktsepteeritakse. Koostöö on vastastikune ja huvitav. Ma tunnen, et iga päev toob midagi uut, midagi ilusat. Nii tooted, kui kollektiiv on tõesti tasemel – väga toredad inimesed, professionaalne tiim. Mina jätkan nii kaua, kui võimalik,” räägib Kristiina Raudsepp, et ka tema on edasisest koostööst väga huvitatud.

[ot-gallery url=”gallery/milliseid-tuntud-eesti-kaunitare-soovitakse-n%c3%a4ha-ohmygossip-couture-reklaamn%c3%a4gudena”]