Lauljatar Laura Põldvere suurimaks mureks näib olevat aeg. Värskelt valminud albumi “Ultra” tegemine nõudis poolteist aastat, harilikult kulub tema sõnul selleks umbes kuus kuud. Laura mainib, et kui on liiga kiire – siis ei oska alati aega maha võtta ning et see on asi, mida peab veel õppima, kirjutab ajakiri Mood.

Sügisest õpib Laura Eesti Muusikaakadeemias jazzlaulu. “Kui ma poleks sinna sisse saanud, oleks teine valik olnud Balti meedia- ja filmikool, kus oleksin eelistanud suhtekorraldust,” räägib Laura. Siiski seob ta tulevikku kõige parema meelega just muusikaga, seda enam, et elab juba praegu sellega tegelemisest ära. “Ma käin ka Rocca al Mare koolis muusikat õpetamas,” mainib Laura.

Eurovisiooni lauluvõistlusele Laura seekord ei lähe aga oma põhjust ta ei põhjenda. Laura on õnnelik, et saab praegu õppida ja tegutseda just Eestis. “Reisima peab kohe kindlasti, aga elada eelistan siiski Eestis,” räägib Laura, keshiljuti  õppis USA-s laulmist.

Lauljatarile meeldib elada nii maal kui linnas. “Kui liiga kaua ühes kohas olla, lähen närvi. Pikk maal olemine ja sealne vaikus viskab üle. Tallinnas pikalt olles tundub aga, et kõigil on kogu aeg kiire-kiire-kiire, siin on närvilisem. Tartus on kõik nii rahulik, väike ja mõnus, aga ka seal ei tahaks liiga pikalt olla,” leiab lauljatar.