Vaatamata kuulujuttudele et tüdrukutebänd Pussycat Dolls on iga hetk laiali minemas, lükkas bändi looja Robin Antin selle kuulujutu ümber ning teatas, et bänd otsib oma ridadesse uusi tüdrukuid.

Bändi koreograafist looja Antin lisas, et bändi on oodata uut verd. “Olen väga põnevil. Igas naises ja tüdrukus on peidus Pussycat Doll ja ma olen alati tahtnud tuua mängu uusi nägusid,” lisas Antin.

“Kinnitan, et Pussycat Dolls ei lähe laiali. Mina olen selle bändi looja ja kaubamärgi omanik. Olen see, kes saaks öelda, millal asi läbi saab aga sellel bändil on veel palju ees.”

Praegu on bändis viis liiget: Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta ja Melody Thornton. Kes neist asendatakse, seda Robin ei öelnud. Antin vihjas, et bändi jääb kindlasti Nicole Scherzinger ning et praegu otsitakse uusi tüdrukuid.

“Pussycat Dollsi arengus on kolmas etapp –  tegime esimese ja teise albumi ning nüüd töötame kolmandaga. Oleme tuuril ja palju uut on tulekul,” rääkis Robin, kes lõi tüdrukutepundi juba 1995. aastal.