Selle aasta juulis kihlunud Jonas Brothers laulja Kevin Jonas ja tema kallim Danielle Deleasa pidasid laupäeval Long Islandil Oheka lossis maha luksuslikud pulmad, kirjutab ajakiri People.

“Oleme väga õnnelikud, et saime lõpuks abielluda. Meil on hea meel, et saime seda erilist hetke perekonna, sõprade ning armastatutega jagada,” rääkisid ligi 400-le sugulasele  ja tuttavale pulmakutse saatnud noorpaar, kes tutvusid 2007. aastal Bahama saarel.

Vaatamata sellele, et Long Islandil oli tohutu lumetorm nähti selles vaid head. “Lumi muutis lossi ja selle ümbruse justkui talve võlumaaks,” ütles pulmakorraldaja Michael Russo.

Enne popstaariga abiellumist juuksurina töötanud Danielle kandis Vera Wangi pulmakleiti ja ta nägi välja nagu printsess, rääkis allikas. Pruudi viis altari ette tema isa Thomas Deleasa. Kevini isameeste rolli täitsid vennad Nick ja Joe. Kõik kristlastest vennad on tõotanud muuseas, et abielluvad süütutena.

Oma abielusõrmused kujundasid Kevin Jonas ja Danielle Deleasa ise, valmis meisterdas need aga maailmakuulsus juveelitootja Jacob & Co.