Viimaste andmete kohaselt on Tiger Woods´i ja Elin´i abielu purunenud. Elin on raevus, et tema abikaasa pole raviga alustanud. “Tiger käitub nagu väike laps,” ütleb üks sõpradest ajalehele News of the World. Nüüd pole enam tagasiteed – Elin nõuab lahutust, laste ainuisikulist hooldusõigust ja 3,5 miljardit krooni.

Elin´i sõprade andmetel on kadunud vähene allesjäänud lootus, et abielu oleks võimalik päästa, sest Tiger ei kavatse minna tabletisõltuvuse tõttu ravile, nii nagu ta seda oli lubanud. “Kokku oli lepitud, et Tiger üritab end parandada, aga ta pole midagi ette võtnud.”

Selle asemel on Tiger “põgenenud” ühe sõbra juurde Maryland´i ja ütleb, et “püüab oma käe peal paremaks saada”, räägib üks sõber ajalehele. Briti ajalehe Sunday Mirror andmetel on sportlane keeldunud ka ravist seksisõltuvuse vastu. Uudisteportaal stuff.co.nz kirjutab aga, et Tiger on teel Arizonas asuvasse raviasutusse The Meadows Rehab, mis on spetsialiseerunud tableti ja seksisõltuvuse peale. Teiste hulgas on seal viibinud ka David Duchovny, Kate Moss, Whitney Houston ja Mathew Perry.

Üks sõber ütleb ajalehele: “Nüüd tahab Elin 100% lahutust, 100% laste hooldusõigust ja pool kogu varast. Ning ta ei mõtle ümber.”

Kultida Woods on poja peale maruvihane. “Kuid ta kavatseb oma poega toetada,” ütleb üks sõber ajalehele Daily News. Poja käitumine meenutab talle oma mehe armuafääre ning ta on vihane ja pettunud, kirjutab People. Ta armastab oma poega, talle meeldib väga Elin ja ta jumaldab oma lapselapsi. “Ta on nende pärast mures ja ei taha, et nad kannatama peaksid,” ütleb sõber.