Pärast kolm aastat tagasi lahvatanud truudusetuseskandaali ja sama pikka lahusolekut on Sienna Miller Jude Law´le andestanud ning nüüd otsib näitlejatest paar endale ühist korterit.

Hiljuti nähti Sienna Miller´it ja Jude Law´d koos ühest New York´i korterist lahkumas. Briti nädalalehe OK! Magazine andmetel on neil plaanis koos elama hakata ja hetkel otsib paar uut korterit Londonis.

“Nad on oma töötajatele öelnud, et on armunud. Kevadeks kolivad nad tagasi Londonisse, kus neil on plaanis koos elama hakata,” ütleb alllikas.

Teatavasti katkestas paar kihluse 2006 aasta novembris pärast seda, kui Jude Law oli üles tunnistanud suhte oma kolme lapse hoidjaga. Sel sügisel sai Law järjekordselt isaks, kui modell Samantha Burke pärast lühiajalist suhet näitlejaga, sünnitas talle tütre Sophia. Kuid see ei paista Sienna Miller´it takistavat Law´d tagasi võtmast.

Hetkel on Jude Law aktuaalne peatselt esilinastuvas filmis Sherlock Holmes. Esmaspäeval toimunud pressikonverentsil enne uut suurfilmi ei tahtnud aga Jude Law isikliku elu teemadel rääkida ja keeras sellekohased küsimused naljaks. “Kas ma olen armunud? Hetkel olen ma armunud vaid isikusse, kes minust vasakul seisab,” ütles ta ja noogutas oma kaasnäitleja Robert Downey Jr. poole, kes filmis kehastab Sherlock Holmes´i.