HU? kauaoodatud plaat tuleb lauljatar Hannaliisa Uusma sõnul kevadel. Kuigi juba paari nädala eest, HU? aasta viimasel kontserdil, mängiti sellelt lausa viis lugu. Eelmise albumi ilmumisest saadik on Hannaliisa Uusmal, Leslie Laasneril ja Bert Prikenfeldil ehk DJ Critikalil tulnud eelkõige HU? peadpööritava eduga harjuda.

“Me ei anna viimasel ajal enam väga tihti kontserte. Oleme enda jaoks väikese selektsiooni teinud ses mõttes. Tegeleme kõik paralleelselt veel muude asjadega ju ka. Minu isiklik seisukoht on, et muusika võiks jääda pigem mõnusaks rahustavaks väljaelamise viisiks, mitte olema kohustus ja töö,” räägib kaunis Hannaliisa Õhtulehele.

HU? plaati on oodata aga kevadel. “Kevad on päris hea aeg plaadi välja andmiseks, sest ka esimene HU? album ilmus sel ajal. Sel aastal lihtsalt poleks jõudnud. Kuna me kõik tegeleme igasugu muude asjadega, siis me ei sunni ennast meelevaldseid jõupingutusi tegema, et materjali kindlaks kuupäevaks ja kellaajaks valmis saada. Tegutseme rahulikult omas tempos ja saame vähemalt korra nädalas stuudios kokku.”