Kui saatejuhist poliitik Peeter Võsa (42) veel teletäht ei olnud, pidas ta ajakirjanikuametit ajalehtede uudistetoimetustes. 1990. aastate keskel toimetas ta mitu puhku Õhtulehes. Tema toonased kolleegid meenutavad, kuidas mees ühe noore ja andeka uudistereporteri ära moosis ning sellest suhtest sündis laps.

“See oli muidugi tore, kuid ausalt öeldes väga suur üllatus, kui see noor reporter lapsepuhkusele jäi. Ta polnud üldse sellist tüüpi. Oli rohkem selline poisilik ja tööle pühendunud,” rääkis Naistelehele üks tollal koos Võsaga töötanud inimene.

Et Võsa oma salalapse emaga lähemaid suhteid ei jätkanud, olevat ta vahel siiski, pärast alkoholiga liialdamist, käinud öösiti tema ukse taga kolkimas ja sisselaskmist nõudmas. Lühiajalisest kontoriromaanist sündinud tütar kannab ema perekonnanime ning naise tänane kolleeg ei teagi, kas isa-teema selles väikeses peres kunagi üles on kerkinud. “Tean ainult, et ema ja tütar on hästi lähedased ja ta on väga hooliv ja omast väga hästi kasvatav ema,” kiidab naiskolleeg.

Võsa ise müristab juttu kuuldes naerda. Isadust ta ei eita, kuid ka ei kinnita. Eriti üllatunud ta ei tundu olevat.