Ärimees Urmas Sõõrumaa kaunis kaasa Kätlin Maran (39), räägib ajakirjale Naised, et möödunud aasta oli äriliselt keeruline aga et eraeluliselt on kõik kõige paremas korras.

“Aasta on olnud äriliselt töine ja keeruline – nagu tõenäoliselt enamikul inimestel, kes rohkem või vähem ettevõtlusega seotud. Eraeluliselt on kõik parimas korras, lapsed on tublid ning mees hoiab ja hoolib,” räägib trendirõivaste maaletoomisega tegelev kahe tütre Katriini (6,5) ja Kristiini (3,5) ema Kätlin.

Majanduslikult keerulisel ajal soovitab Maran optimismi säilitada ning mitte liiast muretseda. “Tuleb vastu pidada ja rasked ajad kuidagi üle elada. Nii nagu tänane langus pole viimane, polnud viimane ka eilne tõus. Millalgi läheb elu paremaks, optimismi ei tohi kaotada ja tuleb anda endast parim, et hakkama saada. Kuid samal ajal ei tasu ka liiga palju muretseda, elame ju vaid üks kord ja elust tuleb rõõmu tunda, ka väikestest asjadest, nagu näiteks päikeselisest päevast keset halli talve!”

Kuidas ja kus veedetakse sellel aastal jõulud ja aastavahetus? “Jõulud oleme kodus pereringis, aastavahetuseks reisime ehk Taisse Phuketti.”