Naist teadaolevatel andmetel ligi kümne naisega petnud maailma rikkaim golfimängija Tiger Woods pakkus abikaasale lepituseks 80 miljonit dollarit, mis on üle 800 miljoni Eesti krooni kuid Woodsi abikaasa Elin Nordegren, kes hiljuti soetas Rootsi kinnisvatra, nõuab pärast mehe kõrvalehüpete avalikuks tulemist abielulahutust ning ei taha temast midagi kuulda, kirjutab AFP.

The Chicago Sun Timesi andmetel kolis Nordegren sõprade juurde, et järele mõelda. Väidetavalt pole ta oma abielu tuleviku kohta veel ühtegi kindlat otsust vastu võtnud, räägivad osad allikad aga, et naine on lahutuses põhimõtteliselt kindel. “Lahutus on põhimõtteliselt kindel. Nordegren siiski ei kiirusta sellega. Ta tahab kogu musta pesu avalikkuse ette tuua, enne kui millelegi alla kirjutab,” räägib allikas.

Nordegren, kellel on Tigeriga kaks last – kaheaastane tütar Sami ning kümnekuune poeg Charlie, on oma advokaadiga lahutuse küsimuses nõu pidanud, vahendab People. “Elin on oma otsuse teinud ja plaanib mehest lahku minna. Tal ei ole millegi üle enam mõelda, sest Woods ei muutu,” teadis allikas.

“Elin ja Tiger elavad juba lahus ning lahutusprotsess tehakse ametlikuks pärast pühi. Elin ei kavatse olla üks neist “meest toetavatest naistest”. Seksiskandaal on talle alandav olnud. Ta on ema, kellel tuleb kaks last üles kasvatada. Ta mõtleb eelkõige lastele ja andeks andmine ei tule niisama lihtsalt,” jätkas allikas.