Ajakirjas Naisteleht räägib plaadi “Ööjanune” välja andnud Rolf Junior (27), et on praegu võtnud sellise suuna, et mõned aastad tegeleb kõvasti muusikaga ning siis soovib pere luua. Ajakirjaniku küsimuse peale, et kas ta on gei, vastab Rolf: “Ma ei tea ühtegi Eesti meeslauljat, keda ei oleks tituleeritud omasooiharaks.”

“Koit Toomega on meid isegi paari pandud – absurd! Sellise asja peale annab ikka tulla! Näib, et kui sul pole kindlat elukaaslast, öeldakse kohe: ju siis meeldivad talle mehed! Millegipärast üksikute naiste kohta seda tähelepanekut ei tehta. Keegi ei viitsi mõelda selle peale, kas üksioleku taga on ehk muid, tõsisemaid tagamaid,” räägib Rolf.

“Olen üks tolerantsemaid eksisteerijaid ja tahan, et minu muusika oleks kuuldav kõikidele, olenemata seksuaalsusest. Ma ei liigita ennast kusagile, vähemalt avalikult mitte, ja arvan, et seda ei peaks ükski artist tegema. Kuna see teema on nagunii kõigil hambus, siis võtsin juba paari aasta eest vastu otsuse, et mängingi sellele ja ei kinnita ega lükka ümber mitte midagi. Nii ei pea ma end ka seltskonnaveergudelt leidma koos sõprade-tuttavatega uueks kuumaks paariks tehtuna.”

Kui oleksid gei, kas julgeksid Eestis avalikult kapist välja tulla? “Ei oskagi vastata. Ma arvan, et kui kahe inimese vaheline tunne on piisavalt suur, siis ei mängi kapist väljatulek mingit rolli. Kui ikka katus pealt ära sõidab, ei panda ümberkaudseid tähelegi, ole sa tänavapildis või oma kodus. See on ainult minupoolne oletus.”