Selgeltnägija Indrek Leibak (32) ja tema pruut Inga Kallberg (22) ei ela just luksuses. Siiski on Ingal olnud võimalus olla ka miljonäri kaasa, kuid rahakoti sisu pole temale esmatähtis. ”Kindlasti olen üks vähestest naistest, kes ei ole raha peal väljas,” räägib Inga Kroonikas ja Indrek kinnitab, et see talle Inga juures väga meeldib.

“Tegelikult elame mu vanemate kulul. Mu isa ja vanaisa ikka aitavad. Meil on siin lähiajaks plaanid tehtud, asjad susisevad, et me nagu ei istu niisama. Raske on aga ma arvan, et meil on ikka päris head variandid praegu tulemas,” räägib Inga, et tööl nad kubki hetkel ei käi aga saavad siiski hakkama.

“?hoppamas ma näiteks enam ei käi. Mul on õnneks varutud palju erinevaid riideid, mida ma kombineerin. Ma teadsin, et tuleb selline raske aeg ja ma juba ette nägelikult varusin endale riideid. Enne kui tööl käisin, siis ma toitu endale ei ostnud, pigem ostsin ikka mõne uue asja,” teatab Inga.

“Raske on, aga me saame hakkama. Vargusega ma enam ei tegele. Ei ole nii, et oh, sellel kutil on ägedad Nike´i tossud, et tahan endale ka ja lähen vargile. Nii ei ole. Läbi kannatuste, iga asi omal ajal,” räägib 13 aastat vangis veetnud Indrek ning lisab, et seadusega pahuksisse minna ta enam ei taha ja et kahetseb juhtunud. “Sa kaotad oma elust kõige paremad ajad. Kahetsen seda elu lõpuni.”