Ameerika üks populaarsem meelelahutusmeedia E! Entertainment Television, kuhu kuulub ka mainekas veebiajakiri E!Online.com, tahaks näha oma kollektiivis kogenud Eesti ajakirjanikku ja Buduaari endist peatoimetajat Helena-Reet Ennetit. 2,5-aastase Estella ja 6-kuuse Ivanka ema Helena-Reet, kes on viimasel ajal rohkem energiat lastekasvatamisele suunanud, oli Ameerika pakkumisest väga meelitatud, kuid kaldub arvama, et ei saa praegu Ameerikasse kolida.

“E!Entertainment on teinud mulle tööpakkumise,” räägib Helena-Reet Buduaarile. “See on tegelikult juba kolmas kord, kui nad tööd pakuvad ja pakkumised lähevad aina paremaks,” naerab Helena-Reet, kes on väga üllatunud, et teda nii mainekasse meediafirmasse tööle kutsutakse.  “Sel korral pakutakse tööd uudiste korrespondendina, mis on iga Ameerika meelelahutusajakirjaniku unistuste töö. See on maailmapakkumine!” ütleb Helena-Reet, kes suure tõenäosusega siiski eitavalt peab vastama. “Ma pole veel otsustanud, see oleks mu tõeline unistuste töö, aga annan endale aru, et kodus on kaks väikest last ja Ameerikasse kolimiseks pole praegu õige aeg.” Viimati sai Helena- Reet E! Entertainmentilt pakkumise poole aasta eest. “Siis olin sünnitamas ja selle pakkumise vastuvõtmine ei tulnud kõne allagi.”

Aastate eest Ameerikas elades kandideeris Helena-Reet E! Entertainmenti tööle. “Otsisin USAs tööd, käisin paljudel castingutel ja kandideerisin muuhulgas ka E! Entertainmenti, siis nad  ei vastanud  mulle. Kui olin Eestisse tagasi tulnud ja ootasin oma esimest last, siis võttis firma lõpuks minuga ühendust ja pakkus tööd logijana, mis on sisuliselt kõige madalam amet televisioonis – töö sisuks on tekstide sisestamine arvutisse.”
 
Homme sõidab tegus naine mõneks päevaks New Yorki. “See pole siiski E! Entertainmentiga seotud, lähen niisama. Mul on ka kohtumine New York Times`is, nendega teen natuke koostööd,” ütleb Helena-Reet.

 
Autor: Marge Rahu