Ärinaine, ajakirjanik ja kahe pisikese tütre ema Helena-Reet Ennet tunnistab Buduaarile, et sooviks kolmandat korda emaks saada.

”Kõige rohkem elus pakuvad rõõmu lapsed. Ilma lasteta ei oskaks oma elu nagu ettegi kujutada – väga tühi ja tühine tunduks kõik,” räägib Helena-Reet Ennet Buduaarile.

Kuigi tal on juba kaks tütart – mais kolmeseks saav Estella ning aastaseks saav Ivanka, tahaks tubli naine veel üht last. “Kui nüüd väga aus olla, siis isegi veel kahte. Hetkel on kahjuks kurb see, et Margus (Helena-Reeda elukaaslane ja kahe tütre isa- toim.) ütleb, et me võime kolmanda lapse saamist küll kaaluda, aga otseselt ta seda mõtet ei toeta,” muretseb endine Buduaari peatoimetaja.

“Lapsed on kõige suurem kingitus ning väärtus elus. See, mille nimel nende pärast loobuma peab, on nii tühine. Ma isegi ei kasutaks tegelikult sõna ”loobumine”.  Karjäär, figuur, magamata ööd….mitte miski ei kaalu seda üles. Lapsed on igal juhul ”peavõit” ja mulle meeldib nendega tegelemine. Kolmas laps võiks kindlasti tulla ja juba sellel aastal,” loodab Helena-Reet.

”Mul on väike missioon ka. Lisaks sellele, et olen tunnustatud ajakirjanik, tahaksin edendada ja toetada lastele suunatud ettevõtmisi ning propageerida elu põhiväärtusi,” süstib Helena-Reet Buduaari lugejatesse positiivsust.