Ärinaine ja ajakirjanik Helena-Reet Ennet, kes mõned päevad tagasi saabus kuuajaselt New York-Miami-Los Angeles ringreisilt, räägib Buduaarile, et USA-s on hetkel kõige populaarsem toit/magustoitl „Frozen Yoghurt“ ehk külmutatud jogurt. „See maitseb sama hästi ja tegelikult paremini kui jäätis, aga sisaldab poole vähem kaloreid,“ räägib Helena-Reet.

„Külmutatud jogurteid müüakse spetsiaalsetes jogurtikohvikutes ja nendel on tõsiselt hea minek. Lindsay Lohan, kes on drastiliselt kõhnunud, sööb LA ajakirjanduse põhjal vaid erinevaid külmutatud jogurteid. See on populaarne ka teiste California elanike seas,” teab Helena-Reet rääkida, kes on samuti sellest tõeliselt vaimustuses.

“Muidugi ei maksaks nüüd ainult seda sööma hakata, aga magustoidu asemel on tõeliselt hea. Kodus proovisin ka ise järgi teha. Ostsin jogurtitopsi ja panin sügavkülma. Paari tunni pärast oli jogurt nagu jäätükk. Hahahaaa, ei kõlvanud süüa. Peale  mõningast sulatamist ja segamist oli enam-vähem, aga kahjuks ei olnud ikka sama,” ütleb Helena- Reet ja usub, et külmutatud jogurtid võiksid populaarseks saada ka Eestis.

“Usun, et neid ostetaks küll.“

Autor: Marge Rahu