Sõbrannad Carola Madis ja Janne Saar elavad juba mõnda aega meelelahutusmekas Los Angeleses. Millega nad seal tegelevad? Üks on kindel, niisama kaunid eestlannad aega surnuks ei löö. “Harjutan kätt lugude kirjutamise ja produtseerimisega,” räägib päikesepruun ning särav seltskonnareporter Carola Madis Gossip.ee-le.

Täna riputas Janne Saar YouTube´i üles video “Dear Lindsay“. Uurisime, kuidas lugu valmis.

“Janne kirjutas loo Dorian Gray´st ja ma ütlesin talle, et enamus ameeriklastest ei tea kes Dorian Gray on ega oska end temaga samastada,” räägib Los Angeleses Jannega korterit jagav Carola Madis Gossip.ee-le. “Pakkusin välja, et kirjutame hoopis loo ümber mõnest Hollywoodi kangelasest kes enda elu raiskab, et suurema publikuni jõuda,” räägib Carola, kes aitas Jannel laulule sõnu luua. Janne fännid võivad aga rõõmustada, sest Jannel on plaan lugu ka korralikult stuudios sisse laulda. “Kindlasti laulab Janne selle loo korralikult stuudios ka sisse,” teab Carola.

Carola, kes on rohkem tuntud küll reporterina, paljastab gossip.ee-le, et kuigi ta hetkel laulmisega ei tegele, võlub teda muusikamaailm ning ta üritab sellest ka tasapisi tükki hammustada. “Laulmisega ise ma hetkel ei tegele, küll aga harjutan kätt lugude kirjutamise ja produtseerimisega,”  ütleb Carola gossip.ee-le.

Milline on olnud aga Carola eredaim muusikaelamus sellel suvel? “Olen mitmel kontserdil käinud sel suvel. Tohutult meeldis Stingi kontsert koos sümfooniaorkestriga, nad pidid vist Eestisse ka sama kavaga tulema – kindlasti soovitan, väga pikk ja lahe kontsert oli!” räägib Carola ning lisab, et teine ere mälestus on vaid paari päeva eest toimunud Cypress Hilli kontsert. “Nüüd paar päeva tagasi käisin Cypress Hilli kontserdil, mis oli ka super. Esitasid nii uut kui vana materjali ja nemadki lähevad see suvi Euroopasse tuuri raames. Kellel võimalus, kindlasti minge kuulama kuhugi naaberriikidesse, sest Eestisse neid seekord ei õnnestunud esinema saada.”

Vahva elamusena toob Carola välja ka Playboy Mansionis toimunud Diddy kontserdi. “Playboy Mansionis käisin alles hiljuti kuulamas Diddy´t, kes esines üle pika aja ja temaga koos tegid paar lugu ka Busta Rhymes, Dirty Money, Rick Ross ja Flo Rida.”

Loe lisaks:
Janne Saar tegi USAs Lindsay Lohanist laulu SIIT

[ot-gallery url=”gallery/carola-madis-gossip-ee-le-harjutan-k%c3%a4tt-lugude-kirjutamise-ja-produtseerimisega”]