Kaunis ja töökas Vanilla Ninja lauljatar Piret Järvis (25) räägib ajakirjale “Naised”, et meedial on väga suur võim inimeste imago kujundamisel. “Päris huvitav on inimeste reaktsioone näha, kui kuhugi uude seltskonda satun. Meediast saadud info põhjal on inimestel erinevad hoiakud ja eelarvamused kujunenud ja nad suhtlevadki minuga esialgu kui selle persooni kuvandiga, mille nad ise enda ammutatud informatsiooni põhjal on kokku pannud,” räägib Piret.

Pireti sõnul tuleb aga arvestada, et see mitteisiklikul tasandil saadud mulje ei saa kunagi olla 100% adekvaatne. “Olen isegi paljude tuntud inimestega isiklikult tuttavaks saades siiralt üllatunud olnud, sest minu algne mulje sellest persoonist oli kardinaalselt teistsugune,” räägib Piret, et temagi arvamus inimestest, keda ta isiklikult ei tunne, on meedia kujundatud.

Piretile öeldakse tihti pärast pikemat vestlust: “Sa oled päris elus hoopis teistsugune, kui meediast on mulje jäänud.” “Mind peetakse staariks ja lauljannaks, aga ei teata eriti, et olen tegelikult õppinud meediat ja suhtekorraldust ning selles valdkonnas täpselt sama kaua tööd teinud kui Vanilla Ninjas figureerinud.”

Hoolimata sellest, et Piret on olnud ninjatüdrukuna oma kuulsuse tipul, ei heitu ta uute katsumuste eest. “Ootan juba kärsitult uusi tippe ja nende vallutamise nimel metsiku vaeva nägemist: verd, higi ja pisaraid.”

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Naised