Endine Eesti välisminister ja täna Europarlamendi saadikuna töötav reformierakondlane Kristiina Ojuland rääkis Gossip.ee-le, et armastab endale kinkida vabu hetki, sest tavaliselt on ajagraafik alati hommikust õhtusse kohustustega täidetud.

“Seda, et inimesed hooliksid üksteisest ja oma lähedastest, on võimalik saavutada ka ilma suurema kärata ja ostuhulluseta,” räägib Kristiina, et kingid ei pea sugugi olema kallid ning mitte ühegi pühaga ei peaks tingimata kaasnema suur ostuhullus. Kristiina on veendunud, et kingitused tuleb teha südamest, siis on nendel ka kõige suurem mõju ning et kingitusi ei pea tegema vaid pühadel. “Loomulikult mõistan inimesi, kelle jaoks on jõulud püha aeg. Usun aga, et kõige paremad soovid ja teod tulevad siis, kui inimene teeb neid südamest, sõltumata aastaajast ja tähtpäevadest.”

“Minu jaoks on kõik hetked koos oma lähedastega tähtsad,” rõhutab Kristiina lähedaste olulisust.

Imesid Kristiina kogenud pole. Ta on ka seisukohal, et imedesse lootma jäädes võibki soovitud tulemust ootama jääda ja enda sihid ja eesmärgid kaotada. “Ime ongi ime, ta on nii harv, et sellele lootma jääda pole õige.”

Parimaks kingiks endale, peab Kristiina aega. “Igal inimesel on oma elurütm, minu ajagraafik kipub alati täis olema hommikust õhtusse. Seetõttu tuleb mul endale kinkida vabu hetki, armastan neid hetki veeta kodumail, Eestis.”