Pärast kaheksa-aastast ootamist saab Printsess Victoria lõppude lõpuks oma Danielile “jah” öelda. Pulmapidustusteni on jäänud veel pool aastat – 19. juunil 2010-l aastal seisavad Victoria ja Daniel Storkyrkan´is kui pruut ja peigmees. Pidustused kestavad neliteist päeva.

Juba neliteist päeva enne Victoria ja Danieli pulma algavad Stockholmis pidustused. Need algavad 6. juunil Rootsi rahvuspäeval ja finaal toimub pulmapäeval, 19. juunil. See saab olema üks suur armastuse tähistamine ööpäev ringi ja toimub koostöös Stockholmi linnaga. Detailne plaan ei ole veel valmis, kuid võtmesõnadeks on kunst, muusika, disain ja mood ning kõigi teemaks on armastus. Peale selle toimub tõenäoliselt Ockelbo turg Skeppsbro juures ja H&M paneb üles catwalk´i Strömmenis Lossi ees.

Kõik plaanid on heaks kiidetud Victoria ja Danieli poolt, kes jälgivad täpselt ettevalmistuste kulgu ja keda abistab kuningakoja logistikaproff, pulmade peaorganiseeija ja juht Håkan Pettersson. Vaatamata sellele, et on palju erinevaid ettevõtmisi, on kõige tähtsam siiski see, et tähelepanu keskmesse jääks pruutpaar ise. Kuid loomulikult toob see endaga kaasa ka selle, et Stockholm ja Rootsi saavad samuti suure tähelepanu osaliseks kogu maailmas ning see toob ka raha sisse.

“Kõige tähtsam on ikkagi armastus ja austusavaldus pruutpaarile,” ütleb Stockholmi linna poolne pulmade peajuht Sten Nordin rootsi kuninglikule nädalalehele Svensk Damtidning. “Me tähistame nii hea meelega koos printsess Victoriaga. Ta on inimene, kes seda väärib, sel temale nii tähtsal päeval, mil saab oma armastatu endale meheks.”

Kõik üritused kokku on saanud nimeks “Love Stockholm 2010”, ehkki algselt pidi see olema “The Wedding in Stockholm 2010”. Svensk Damtidning´u andmetel oli see pruutpaar ise, ja eriti printsess Victoria, kes soovisid, et pigem võiks fookuses olla mitte vaid nende kahe armastus, vaid armastus laiemas mõttes. “Armastuse teema puudutab ju igatüht meist, meil kõigil on oma suhe armastusega,” ütleb Sten Nordin. Pruutpaar sai nö nii nagu nemad tahtsid, aga see on ka päev, mis kuulub just neile. “Me üritame teha nii, et pruutpaar saaks kõik, mida nad soovivad ja tahavad,” lisab Sten Nordin.

Kuid pidu ei saa olema vaid pealinnas. Pulmasid tähistatakse kogu Rootsis ja eriti muidugi Ockelbo´s. Daniel on soovinud oma vana kodupaika esile tõsta ning Stockholmi linn teeb koostööd ka nendega, sest loomulikult tahab Ockelbo kõigest osa saada ja oma “pojaga” koos tähistada.