Kaunis, alati särav ning hoolitsetud saate “Missid” võitja Laura Kõrgemäe räägib, et inimest ei pea just uhked riided ega aksessuaarid ilusaks tegema ning et vahel on lihtsus kõige löövam. “Kõige tähtsam on positiivne olek ja naeratus. Naeratavad inimesed on minu jaoks just need, kes iga koha armsalt särama panevad,” räägib kaunitar Gossip.ee´le.

Kuidas praegusel masu-ajal vähima rahakuluga jõulu- ja aastavahetuse peol glamuurselt särada?
Ega inimest ei pea just uhked riided ja aksessuaarid ilusaks tegema, vahest on lihtsus kõige löövam ja kindlasti on kõigil kapis mõni ilus kleit või kostüüm, mida ammu kandnud pole ja mis just jõuluõhtusse väga hästi sobida võiks. Arvan, et ka jõulude ajal on kõige tähtsam positiivne olek ja naeratus. Naeratavad inimesed on minu jaoks just need, kes iga koha armsalt särama panevad.

Mis te arvate, milline Jõulukingitus on alati õigel kohal ja millega mööda panna ei saa?
Kahjuks ei oska ma viimasel ajal jõuludest väga lugu pidada… See ilus püha läheb iga aastaga järjest kommertslikumaks ja see suhtumine, et jõulude ajal peab kingitusi tegema, mulle ei meeldi. Tean endagi sõpru-tuttavaid, kes enne perega jõuluõhtusöögile minekut kiirelt poest läbi hüppavad ja mõne mõtlematu kingi ostavad. Armsaim kingitus, mis ma saanud olen, on mu sõbranna tehud meie piltidest kokku pandud suurem pilt. Sõpradel ja perekonnal on kindlasti koos tehtud pilte ja toredaid sündmusi, mida meenutada. Sellise pildi tegemine ei võta väga palju aega ega nõua ka paksu rahakotti, aga on samas armas ja südamlik. Ka minu vanematekodu ehib üks selline suurem raamitud piltide kogumik, mis oma vanematele eelmisteks jõuludeks tegin.

Kui suure summa olete planeerinud Jõulukingitusteks sellel aastal?
Ma ei ole veel midagi planeerinud… Kingitusi tehes mõtlen just konkreetsele inimesele ja sellele, mis talle meeldida võiks või mida tal vaja oleks.

Kas olete kogenud n-ö Jõuluimet? (on teie või mõne teie lähedasega Jõuluajal mõni sõna otseses mõttes ime juhtunud? Näiteks terve nahaga autoavariist pääsemine või midagi muud analoogset)
Mina pean jõuluimeks juba seda, kui saan oma perega koos olla… Kõigil on kogu aeg kiire, aga jõulude ajal kokkusaamine on meie pere traditsioon. Mulle pole neid kingitusi ja jõuluvana vajagi – rahulik istumine pere keskel on täpselt see, mida jõuluõhtul tahan. Lihtsad ja rõõmsad jõulud mulle meeldivad, mitte suured kommertslikud suurte kingitustega… Verivorst ja hapukapsas peavad siiski laual olema.