Noor, särav ning reisimist armastav modell ning “Harem´i” tantsutüdruk Annett Grossfeldt armastab reisimist ja päikest. Juba oktoobris koos kallmimaga Filipiinidele lohesurfi harrastama läinud kaunitar plaanib Eestisse naasta alles aprilliks.

“Boracay saarele hakkasime Eestist tulema 18. oktoobril ja siia jõudsime 3-me päeva pärast. Eestisse tagasi tulla plaanime alles aprilliks. Boracay saar on väike saar ja kindlasti püüame kuskile mujale ka jõuda. Plaanid veel segased. Kindlasti tripime Filipiinidel ringi. Võib-olla märtsis põikame ka Taisse, kuna eelmine aasta sai seal käidud ja väga meeldis. Väga tahaks ka Triinu (Triin Pilt´i- toim.) kallistada,” räägib kaunite blondide kiharatega alati päikeseline Annett Gossip.ee´le.

“Selle armsa saare leidis mu boyfriend Priidu Null. Ta tahtis kindlasti tulla kusagile, kus saab lohesurfiga tegeleda. Leidsime netist selle saare kohta palju infot. Eestlasi on siin käinud palju ja ka hetkel viibib neid siin hunnik. Kõik tegelevad lohesurfiga, kes on siia tulnud pikemaks ajaks. Nii, et eestlastest siin puudust ei tunne! Muidu külastavad seda saart sakslased, venelased, korealased – pea igast rahvusest inimesi võib linnapeal kohata. Nii otsustasimegi Boracay saare kasuks,” kirjeldab Annett ning lisab kiindunult: “Siin on soe ja mõnus!”

Päikeselises kohas pole õnneks palju vaja. “Meie elamine siin on armas ja pisike. Kõik vajalik on olemas. Meil on rannas köögiga ühetoaline koduke. Võtsime ka kassi ja hoovis jooksevad 6 koerapoega, kes on siis kohaliku pere omad ning kes elavad siin kogu aeg.”

Annett on ennast juba pea kahe Filipiinidel veedetud kuu jooksul viinud korralikult kurssi ka kohalike hindade ning parimate shoppamise piirkondadega. “Asjad maksavad siin vähem kui Eestis muidugi ja rahaühikuks on pesos. Kohalik rummi pudel maksab 70 pesot ja süüa saab erinevalt kohalikes kohtades 50 pesoga ja restoranis alates 150 pesost (4,5 jagades saab summa Eesti kroonides- toim.),” jagab kaunitar hinnanõu.

“Muidu kaubanduses pole siin väga midagi osta, sest suuri kaubamajasid siin pole. Rohkem tänavakaup, aga kui pealinna Manilasse minna, siis seal kindlasti leiab odava raha eest super ilusaid asju! Filipiinide tööstus on väga arenenud. Ise pole veel sinna jõudnud, aga kõik kiidavad. Kindlasti tahan minna Manilasse. Päevad mööduvad rannas ja õpin ka kitesurfi ja käin joogas…aga see vist juba teine jutt,” jutustab Annett puhanult ja rõõmsalt Gossip.ee´le.

[ot-gallery url=”gallery/kallimaga-filipiinidele-kolinud-annett-grossfeldt-gossip-ee-le-v%c3%b5ib-olla-m%c3%a4rtsis-p%c3%b5ikame-ka-taisse-et-triinu-kallistada”]