Muusik ja Kanal 2 staarreporter Üllar Luup (50) on meistervõrgutaja, sest ta teab täpselt, kuidas naisi ära rääkida. Armastuses olevat tal aga lausa roppu moodi vedanud, sest see olevat juba käejoonte kaudu talle saatusesse kirjutatud, vahedab ajakiri Naised.

Üllar on öelnud, et ta küll pole eriline naiste asjatundja, kuid see eest väga tähelepanelik. Ta tunnistab, et poisipõlves oli ta neidudega suhtlemisel üsna tagasihoidlik. Ent taibuka noormehena oskas ta kiiresti ära tabada, mis tütarlapsi tegelikult köidab. “Esimesel õpilasmaleva suvel ma veel pilli ei mänginud. Kuid meie rühmas oli üks poiss, kes mõistis kitarri tinistada ja osutus kõikikde tüdrukute suureks imetlusobjektiks.” Seepeale õppis Üllar kiirelt pilli mängima.

”Arvan, et põhiline on ikka minu jutuoskus. Naised ju armastavad kõrvadega,” räägib Üllar, et on naistesebimises kibe käpp. Teine väga tähtis nipp naiste sebimisel on pisiasjade tähelepanek. Nii mõnigi õrnema soo esindaja on üllatusega märkinud, et Üllaril seisavad nii hästi väikesed, ent neile olulised asjad meeles. “Ma märkan ka ilusaid detaile, kuigi seda vist loetakse tavaliselt üsna geilikuks omaduseks,” naerab Üllar.