Heidi Klum´i, 36, kutsutakse supernaiseks ja selleks on ka põhjust. Vaid kuus nädalat pärast tütre Lou sünnitamist pani ta jalga kõrgete kontsadega kingad ja kõndis laval Victoria´s Secrets-i igaaastasel moeshowl, kirjutab Veckans Nu. “Pole kedagi teist kui Heidi!” ütleb Alessandra Ambrosio, Victoria´s Secrets´i modell, kes samuti hiljuti emaks saanud.

9-l oktoobril nägi ilmavalgust supermodell Heidi Klum´i ja laulja Seal´i neljas laps, tütar Lou Sulola Samuel. Varasemast on paaril lapsed Leni, 5 (kelle isaks on endine Formel-1 boss Flavio Briatore), Henri, 4 ja Johan,2. Kuid äsjane sünnitus ei takista Heidi Klum´il tööd tegemast. Kõigest kuus nädalat hiljem pani ta selga Victoria´s Secrets kreatsiooni ja kõndis laval pitspesus.

Prestiizhikas Victoria´s Secrets moeshow toimub kord aastas. Sel aastal osalesid sellel ka rootsi supermodell Caroline Winberg ja austraalia modell Miranda Kerr, kes hetkel on koos Orlando Bloom´iga. Kuigi Heidi Klum on moeketi väljapaistvaim esindaja, ei arvestanud paljud tema osavõtuga seoses sünnituse tähtajaga paar nädalat varem. Kuid nad eksisid ja isegi väga. Ilma ühegi rasedusjärgse lisakilota astus Heidi catwalk´ile lillas pitsist negliges, mida ta kandis sama värvi korseti ja valge tüllist seelikuga. Teda saatis pidev aplaus ja kellelegi ei jäänud märkamatuks kuidas Heidi nautis, et kõigi silmad jälle tema poole olid pööratud.

“Heidi on supernaine, pole kedagi teist nagu tema,” ütleb Alessandra Ambrosio, kes ise augustis emaks sai. “Heidi on fantastiline ema ja modell. Temas on kõike!”.