Hetkel Barcelonas elav, töötav ja sealset kultuuri nautiv modell Joanna Ojastu rääkis septembris, et niipea tal plaani koju tulla pole. “Naudin siinset kultuuri endiselt – aga see ei tähenda, et mul juba suur-suur igatsus vanaema pohlamoosi, sõprade, Cläzzi ja Raadio2′ he järgi ei ole,” räägib aga Joanna Gossip.ee- le täna, et termin “koduigatsus” enam sugugi nii võõras pole.

Endiselt Hispaanias töötav modell rääkis, et enam nii väga elu-olu nautida ei saa ning et koduigatsus on ennast servast hakanud tunda andma. “Nii väga enam mõnuleda siin küll ei saa, sest on juba päris külm, kuid naudin siinset kultuuri endiselt,” teatab Joanna, kuid lisab kohe juurde: “See ei tähenda, et mul juba suur-suur igatsus vanaema pohlamoosi, sõprade, Cläzzi ja Raadio2′ he järgi ei ole.”

Restoranist Cläzz unistas Joanna juba septembris, kui kiitis sealseid salsaõhtuid. “Külastada soovitan kõige enam restorani Cläzz, kus toimuvad väga mõnusad salsaõhtud ning tihti on laval esinejaid välisriikidest, kuid samuti ka meie oma Lament koos James Wertsiga.”

Samas arvab Joanna, et koduigatsuses on ka üht-teist nauditavat. “Ma natuke isegi naudin koduigatsust, sest seda väärtuslikumad on hetked Eestis ning lisaks kipitab sees selline mõnus kihelev ootusärevus. Pere ja sõprade igatsust leevendab skype ning koduse toidu igatsust – kohalik vene pood Troika, kus hingehinna eest saab osta külmutatud kohukesi, eesti jäätist, boršši jne. Nädal aega tagasi käisid meil sõbrad külas, … Martin (Saar- toim.) tõi küpsiseid ja Kalevi komme, mis oma “kräpisisaldusest” hoolimata läksid maru hästi ning Ats (Chaz -toim.) tõi leiba, juustu ja kohukesi (millest hammas ka läbi läks, hahahaa!) mis siinsete “ever-lasting” toodete kõrval olid päris mõnusaks vahelduseks,” räägib Joanna Gossip.ee´le.

Nüüd on Joanna kindel, et kodumaale tullakse juba lähiajal, et Jõulud koos lähedastega veeta ning et mõnes huvitavas projektis kaasa lüüa. “Eestisse tuleme juba nädala-kahe pärast – BonBon Lingerie‘ga ootab ees juba uue kollektsiooni pildistamine ning lisaks veel teisigi projekte, milles kaasa lüüa!”

Küsimusele, milliseid kinke kaunitar Jõulukingiks ihkab, vastab Joanna: “Kulunud kuid siiras vastus – need mis tulevad südamest! Kingid, millesse on istutatud osake endast või ühisest mälestusest.. Sellised kingitused on tuhandeid kordi väärtuslikumad, kui suvaline lõhnakomplekt suvaliselt riiulilt! Samuti rõõmustavad mind ka raamatud – ma loen tõesti palju ning väärtkirjandust, mida näpu vahele saada, on alati!”

“Kõige hinnalisema positiivse laengu saan kallite inimestega veedetud ajast. Lisaks püstitatud eesmärkide realiseerimine ja eneseteostus – miski, mis pakub tõelist naudingut. Samuti toidab mind kunst – maalimine ning värvid.”

 

[ot-gallery url=”gallery/joanna-ojastu-gossip-ee-%c2%b4le-ma-natuke-isegi-naudin-koduigatsust-sest-seda-v%c3%a4%c3%a4rtuslikumad-on-hetked-eestis”]