Laupäeval 5. detsembril algusega kell 20.00 toimub Lounge 8-s uusi ja põnevaid moeloojaid tutvustav üritustesari “Moevahtkond”. Moevahtkond on, tegijaid moemaastikul, kellel soovitame tulevikus silma peal hoida. Laupäevases Moevahtkonnas tutvustavad uusi kollektsioone Aulikki Puniste ja Annika Vaher. Lounge 8 pakub oma poolt külalistele Havana Club Especial moekokteile ja muusikaliselt paitab kõrvu DJ Taivo Aasorg.

Moevahtkonna kalliskiviks on moeshow, kus esitlevad oma uut loomingut disainerid Aulikki Puniste kollektsiooniga “Värvivaegus” ja Annika Vaher kollektsiooniga “Tessellatsioon”.

Aulikki Puniste on lapsest peale nautinud loomingulist tegevust ja kunsti, kuid kirg moe vastu viis tüdruku Euroülikooli moekunstnik-disainer erialale, mille viimane kursus ka hetkel käsil on. Moehuvilised mäletavad ehk ka Aulikki musta glamuurset võrkheegeldusmotiividest koosnevat kollektsiooni 2008. aasta Supernoova finaalist ja oma loomingut on neiu esitlenud ka Lätis toimunud moekonkursil Habitus ja mitmel Fashion Expressil. Aulikki on teinud ka erinevaid stilistika töid ja osaleb Fotogeeni tiimis stilistina. Aulikki uus kollektsioon “Värvivaegus” on segu erinevatest põnevatest lõigetest ja stiilidest. Kollektsioon on naiselik, kuid tavalisest kurjema ilmega – demonstreerides iseseisva naise jõudu ja tugevust tänapäeva maailmas.

Annika Vaheri sügavam huvi moe vastu kujunes välja keskkoolis, mil ta osales mitmetes moeshowdes ning nüüdseks on ta lõpetanud Euroülikooli moekunstnik-disainer eriala ja täiendanud end Soomes (Kuopio Academy of Desing). Seni on Annika põhiliselt tegelenud stilistika tööga erinevatele ajakirjadele, kataloogidele ja reklaamfotodele ja kuuludes samuti stilistina Fotogeeni tiimi. Annika kollektsiooni “Tesselatsioon” iseloomuks on kujundi kordumine, millest moodustuvad mosaiiksed kanga pinnad ja vormid. Kollektsiooni idee sündis katsetades kangast voltida keerukaid kujundeid.

Moeshow meigitrendid valmivad Kaia Triisa ja Silina Sarapuu käe all ning soengud seab TIGI Bed Head toodetega Helina Kirss. Moevahtkond pakub oma külalistele Havana Club Especial moekokteile ja muusikaliselt paitab kõrvu DJ Taivo Aasorg.

Riietu stiilselt, sest parimaid premeerib Moevahtkond spetsiaalselt valmistatud moeordenitega!

Lounge 8 ootab Sind Moevahtkonda laupäeval 5. detsembril kell 20.00.

Üritusele on sissepääs TASUTA!