Aastate eest suure konkursiga MTV nais-VJ´ks saanud Kadri Bussov töötab täna turundusjuhina väikeses ettevõttes, mis tegeleb noortele välismaal õppimisvõimaluste pakkumisega, kuid särab tänagi sama eredalt kui toona MTV ekraanil. “Sära tuleb ennekõike inimese enda seest, seega peaks rahakulu olema lausa minimaalne kui inimene ise endaga rahul on ja teda sisemine sära ja enesekindlus saadab,” räägib alati särav Kadri Bussov glamuureslt säramise nippidest Gossip.ee ´le.

Kuidas praegusel masu ajal vähima rahakuluga jõulu- ja aastavahetuse peol glamuurselt särada?
Sära tuleb ennekõike inimese enda seest, seega peaks rahakulu olema lausa minimaalne kui inimene ise endaga rahul on ja teda sisemine sära ja enesekindlus saadab. Inimesed, kes ei oma sisemist sära ja kindlust, noh neil läheb seda rahakulu siis juba päris palju, sest ükski moe- ega iluvidin ei muuda tuhmi inimest säravaks.

Mis te arvate, milline Jõulukingitus on alati õigel kohal ja millega mööda panna ei saa?

Südamest tulnud kingitus tabab alati märki.

Kui suure summa olete planeerinud Jõulukingitusteks sellel aastal?
Olen planeerinud see aasta raha asemel hoopis aega jõulukingitusteks.

Kõige paremaid kingitusi oskavad tavaliselt inimesed ise endale teha, sest teavad oma soove ja eelistusi. Milliseid meeldejäävaid kingitusi olete endale teinud?

Parimad kingitused endale on kvaliteetaeg ja hästi istuvad kingad. Kummagagi ei saa kunagi mööda panna.

Kas olete kogenud n-ö Jõuluimet? (on teie või mõne teie lähedasega Jõuluajal mõni sõna otseses mõttes ime juhtunud? Näiteks terve nahaga autoavariist pääsemine või midagi muud analoogset)
Ei tule meelde küll, et oleks just selline suur IME juhtunud Jõulude ajal aga iga päev iseenesest on ime ja igale inimesele, keda jõulude ajal meeles pead, oled ise tükikeseks jõuluimest. Pole midagi imelisemat kui kaunid ja südamest tulnud soovid.