Bastioni kaunis turundusjuht, pisikese Ursula ema ning alati särav ja rõõmus saatejuht Triin Randloo rääkis Gossip.ee ´le, et glamuuriüritustele ei peaks üldse raha kulutama ning iga kord ei tarvitse esindusüritusele uute hilpudega minna. “Parim viis on kapist leida üles vanemad pidulikud riided ning neid omavahel kombineerida,” leiab stilist Triin Randloo.

“Mul tekib kohe küsimus, et miks peab üldse raha kulutama sellistele üritustele?” ütleb Triin Randloo, kui küsin temalt, kuidas tänasel masu ajal vähima rahakuluga jõulu- ja aastavahetuse peol glamuurselt särada. “Minu teada iga aasta on Jõulud ja aasta vahetub. Parim viis on kapist leida üles vanemad pidulikud riided ning neid omavahel kombineerida või minna kõige lihtsamat teed ning kanda klassikalist kokteilkleiti. Aksessuaarid ning mis peamine, soeng ja meik on need asjad, mis annavad viimase lihvi, pigem katsetada nendega. Isiklikult ei kavatse ma soetada ühtegi uut riideeset, vaid lähen ja sobran asjades, mille olen pannud “vanade asjade kasti”.”

Kõige väärtuslikumaks kingituseks peab Randloo ise tehtud ajsu. “Ise tehtud hästi tehtud. Sellistel kinkidel on n-ö “oma soe ja sügava tähendusega aura”. Sa oled vaeva näinud, et kellelegi midagi tähenduslikku valmistada, mitte poodi ja esimene ilus asi, mis vastu vaatab, pangakaart välja, klikime pinkoodi sisse ja korras. Mis peamine, las keegi teine pakib veel sisse ka kingi!”

Suurt väljaminekut Triin Randloo Jõulukinkide jaoks ei planeeri – lihtne ning isetehtud asi ei maksagi palju aga on alati armas. “Ma ei oska seda öelda, kuid Tiffani inglite käsitsi valmistamine ning savist esemete voolimine käib sinna alla kindlasti. Ning loomulikult tütre poolt joonistatud jõulukaardid. Ma ei usu, et pangakonto sellistest kingitustest saab väga suure hoobi,” rägib Randloo, et Jõulukingid ei tohiks tal sellel aastal suurt muudatust pangaarvele teha.

“Vot, see on kõige raskem küsimus üldse,” jääb Randloo mõttesse, kui uurin, milliseid kinke naine endale teha armastab. “Ma ei tee endale ise kingitusi. Need asjad-esemed, mida igapäevaselt vajan, neid ma kingituse alla ei liigitaks. Aga, neist asjadest valiksin kas trenni kuukaardi või midagi sellist, mis kehale ja vaimule kosutav.”

N-ö Jõuluimet Triin pole kogenud aga Jõulutraditsioon meeldib talle väga. “Selliseid kokkusattumisi ma ei mäletaks, et oleks olnud, aga kõige imelisem on iga Jõulu juures see, et kõik lähedased, kes aastajooksul ei pruugi kokku saada, istuvad ühise laua taga ning loomulikult mälestatakse ka lähedasi, kes siit ilmast läinud ning mis peamine – Jõul kui traditsioon ning sellega kaasnevad tavad ning mängud,” loetleb Triin Gossip.ee ´le, mis talle Jõulude juures kõige rohkem meeldib.