Arnold Oksmaa (30) räägib Gossip.ee´le, et ta sai erilise kutse tulla nädalaks puhkusele Londonisse. “Naudin iga päeva maailma suurimas linnas. Eriliselt elab rahvas kaasa klubides ja baarides kohaliku Londoni “X Factori” saatele ja loomulikult sensatsioonilisele Susan Boyle tegemistele,” õhkab Arnold. “Esimesel päeval ostsin SuBo plaadi, ning olen hämmingus, kui fantastiline lauluhääl tal on,” lisas Oksmaa.

Rõõmust pakatav Arnold räägib, et Londonis valitseb täielik Susan Boyle ja X Factori lummus. “Linnas valitseb täielik Susan Boyle ja X Factori paanika, sest kõik armastavad neid,” räägib Arnold Oksmaa. “Ise olen eriliselt sissevõetud John´ist  ja Edwardist, siis kaksikud poisid, kes on oma väljanägemise ja hea lavashow´ga rahvast alguest peale võlunud.”

“Äkki peaks ka unustama enda, ning kaasama oma show´desse tulevikus kellegi poisi või neiu, kellele anda võimalus popmuusika maailmas karjääri teha?” on Arnold Susan Boyle edust tiivustatud ning seisab teelahkmel, kas kaasata kedagi ka enda ellu või jätkata samu radu. “Jah, tõesti. Ma vist peaks ka andma võimaluse noortel inimestel popmuusikas karjääri teha,” arutleb Oksmaa.

“See on selge, et mingi muutus on mu elus juba praegu toimunud. Ma vajan vaheldust, et elus edasi minna, aga ma olen nii mõjutatav inimene, et nutt tuleb peale,” räägib Arnold samas, et ei tule oma isiklikku elu puudutavate otsustegagi vahel toime.

“Olen saanud tänaseks Soomest oma restorani juhtidelt kaks kirjaliku hoiatust, sest ei ole tükk aega oma erapidudelt Soome tööle jõudnud,” räägib Oksmaa, kes soovib lähiajal leida vastus küsimusele, mida oma eluga ette võtta.