Jõulud on varsti ukse ees. Vaatame, mida soovitavad tuntud Eesti naised n-ö masu ajal jõulukingitusteks teha. Ilusad  kaksikõed, stiilistuudio “Coco´s” omanikud Mari ja Kristi Ojasaar on aastaid tegelenud ilu, moe ja stilistikaga – Gossip.ee uuris Marilt, kuidas lihtsate vahenditega glamuurselt särada ning palju kingitustele kulutada.

Kuidas praegusel masu ajal vähima rahakuluga jõulu- ja aastavahetuse peol glamuurselt särada?
Parima sära annab korralik puhkus, seega hea magus uni. Et unest ka “beauty sleep” teha, hoian akna magamistoas lahti, et värske õhk toas oleks ning keeran radiaatorid maha, et keskküte nahka liiga ei kuivataks.

Masu ajal saab rohkem ise iluprotseduure koduselt teha.

Mis te arvate, milline Jõulukingitus on alati õigel kohal ja millega mööda panna ei saa?
No kõige parem kingitus on kindlasti aeg kallitelt inimestelt. Aeg ja pühendus tähendavad rohkem, kui mis iganes materiaalne kingipakk. Kui aga on kindel soov kingitust teha, siis hea raamat on selline kingitus, mis peaks alati sobima. Meeldivad sellised kingitused, mis rõõmu teevad, aga samas ise ei raatsi neid endale poest osta.

Kui suure summa olete planeerinud Jõulukingitusteks sellel aastal?

Kingituste väärtust ei hinda ma kunagi rahas. Ideaalis meisterdaksin kingitused ise, seega kui hea idee tuleb, siis maalin midagi. Pereringis teeme loosikingid, seega saab igaüks ühe kingituse. Õelaps saab loomulikult rohkem.

Kõige paremaid kingitusi oskavad tavaliselt inimesed ise endale teha, sest teavad oma soove ja eelistusi. Milliseid meeldejäävaid kingitusi olete endale teinud?

Ei oska endale väga kingitusi kahjuks teha. Vahest väga harva plaanin endale vaba õhtu nädalavahetusel ja siis puhkan ning tunnengi sellest rõõmu. Kingina endale võib ka pidada mõnusat õhtusööki restoranis sõpradega.

Kas olete kogenud n-ö Jõuluimet? (on teie või mõne teie lähedasega Jõuluajal mõni sõna otseses mõttes ime juhtunud? Näiteks terve nahaga autoavariist pääsemine või midagi muud analoogset)
Jõuluime ongi see, kui kogu pere kokku saab, kuusk särab ja köögist tuleb isuäratavalt head toidulõhna, rohkem polegi vaja. Aah jaa, kui lumi maha tuleb Jõuluõhtuks, on päris suur ime juba sündinudki!