OHMYGOSSIP — Katariina Souri on võtnud kätte avaldamaks kogu meedia ees tõe, et on armunud naisesse. Tegemist on värske armastusega ning naine pidas õigeks uudis ise lagedale tuua, enne kui meedia kaela kargab, vahendab Iltalehti.

“Ma ei soovi hetkel rohkem detailidesse laskuda, sest siia on kaasatud ka teine inimene,” ütleb värskelt armunud Katariina Souri.

Soome Kirjanik ja kunstnik otsustas oma suhtestaatuse avalikkuse ette tuua, kuna soovib survest vaba olla. Naise meelest on ühiskonnas oluline välja tuua see, et inimesed saavad elada mitmetpidi.

“See on tõeline kergendus, et ei pea enam midagi varjama. Kui see on nüüd avalikkusele teada, ei satu ma n-ö ülekuulatavate hulka. Lihtsam on asjast ise esimesena rääkida.” Souri on varem olnud suhetes vaid meestega, aga ei olnud üllatunud, et armus naisesse. “Ma ei ole kunagi mingeid rangeid piire seadnud. Minumeelest on homode ja heterode vahelised suhted alati erinevad olnud.”

Souri on selle üle õnnelik, et maailm on muutunud selliseks, kus inimesed saavad elada nõnda nagu soovivad. Naise lapsed (24- ja 12-aastane) suhtuvad olukorda positiivselt. “Generatsioonidel on asjadest erinevad arusaamad ja seetõttu käitutakse samuti erinevalt.”
Katariina plaanib elada päev korraga ning olla lihtsalt õnnelik ja rõõmus.

 

Loe lisaks:
Soome üks sekiskaim kirjanik Katariina Souri: See oli mu elu töökaim aasta

1988. aastal Playboy Playmateks valitud kaunis Soome kirjanik, artist ning kolumnist Katariina Souri (41) räägib oma elu ühest raskemast tööaastast. Töötegemine on mõjunud rängalt ka Suori sotsiaalelule.

Katariina Souri elas lapse kodust välja kolimist raskelt üle
Huomenta Suomi saates külaliseks olnud Katariina Souri räägib esmasündinud, 19-aastase poja Kasimir´i iseseisvumisest. Katariinale valmistas see palju kurbust, kui poeg kolis kodust välja eraldi elama, kirjutab MTV3.

Liina Randpere: Arvan, et ei ole teiste asi otsustada, kellega inimene võib koos olla või mitte
„Hooaja” saatejuht ja lohesurfikoolitaja Liina Randpere räägib Buduaarile, et talle meeldivad silikoonrinnad. “Kui ikka loodus ei ole naist rindadega õnnistanud, siis on kunstrinnad päästerõngaks. Loomulikult ei räägi ma siinkohal arbuusisuurustest playboy-rindadest, vaid kehaga proportsioonis olevatest loomuliku välimusega rindadest.”