OHMYGOSSIP — Endisest Playboy kaanestaarist metshaldjas Mari Metsallik hakkab pesupulbrit reklaamima.

Metsahaldjaks tituleeritud kunagine erootikaajakirja Playboy kaanestaar ja modell Mari Metsallik, kes otsustas teha elus kannapöörde ning hakata looduslapseks, on löönud käed kodumaise pesupulbritootjaga BioVegan Family ning on nüüd pesupulbri reklaamnägu, kirjutab ajakiri Naisteleht.

“See on tõesti imeline toode,” kiidab Mari. “See peseb pesu kenasti puhtaks ja jätab mõnusalt pehmeks, pole vaja kasutada mingit pesuloputajat,” kirjeldab ta ning lisab juurde ka mitte vähe olulise fakti, et pesuvahendit pole testitud loomade peal.

 

Vaata ka:
Mari Metsallik Ohmygossip.ee-le: Taevas ei ole midagi sellist, mida mitte uskuda
OHMYGOSSIP — Jäära tähtkujus sündinud kaunis modell, raamatu autor ja looduslaps Mari Metsallik räägib, et on astroloogia vastu tundnud suurt huvi. “Taevas ei ole midagi sellist, mida mitte uskuda. Läbi sodiaagi reisides mõjutavad transiitsed planeedid meie psüühikat igal hetkel. Nende tundmaõppimine võib aidata lahti mõtestada, miks just minuga, just praegu, just selline asi juhtus,” räägib Mari Metsallik Ohmygossip.ee-le.

Mari Metsallik: Karulauk kaitseb negatiivsuse eest ja ei lase tumedatel energiatel meisse tungida
Paljud juba teavad, et karulauk on mulle üks südamelähedasemaid taimi. Nüüd on ta nina mulla alt juba välja pistnud ja kasvab kiiresti. Soovitan väga väga tarvitada teda toiduks, eriti sobilik on ta praegusesse paastuaega. Karulauk on üks parimaid organismipuhastajaid, aitab välja viia kõik ebavajaliku, mis on kogunenud talvel, kirjutab Mari Metsallik oma FB blogis Metshaldja päevik.

Looduslaps Mari Metsallik õpetab keha energiakeskuseid avardama
Endine Playboy modell Mari Metsallik on 100% looduslaps. Tervislikult elav Mari isegi ei mäleta, millal ta viimati haige oli. “Immuunsüsteem on tugev, kui kõik energiakeskused meie kehas on avatud ning töötavad laitmatult. Energiakeskuseid avardab hoolitsus, õrnus ja hellus.

Mari Metsalliku armas, tark & mõistlik elu looduses
22-aastane Mari Metsallik elab keset Vääna-Jõesuu metsi väga looduslähedast elu, toitudes vaid metsaandidest, veest ja mahlast. Tema mõtte- ja eluviis ning huvid erinevad eakaaslaste omadest nagu öö ja päev, kuid Mari ei oskaks paremat elu tahtagi. “Hallo, Kosmos!” tegi neiuga põneva intervjuu.