Kui singel Mama Do selle aasta juunikuus välja tuli, tõusis see otsekohe esikohale USA singlite listi. Kuid 18 aastane Pixie Lott pole mitte vaid oma hääle tõttu kuulsaks saanud. Tema stiil on muljet avaldanud moemaailmas, mis pole sugugi nii lihtne, ning hiljuti paluti tal esineda Pariisis toimunud moenädalal.

“See oli tõeline au! Oli tore kohtuda Karl Lagerfeld´iga, olen tema suur fänn,” ütles Pixie Aftonbladet´ile, vahendab Hänt Bild. Ka Amy Winehouse esines oma karjääri alguses moenädalal ja paljud leiavad paralleele kahe noore briti supertalendi vahel. Küll aga ei looda keegi, et Pixie saab inspiratsiooni Winehouse´i eraelust…

Fakt on aga see, et Pixie plaadifirma on sel teemal temaga juba rääkinud… “Jah, nad tahtsid kindlad olla, et ma endast negatiivset pilti ei loo. Nad ütlesid mulle, et väljas käies pean olema väga ettevaatlik ja mõtlema, mida ma teen. See ei meeldi mulle, kuid pean sellega nõustuma,” ütleb Pixie.

Pixie on üles kasvanud täiesti tavalises perekonnas Londonis. Tema ema on kodune ja isa börsimaakler. Perekonnas on ka vanem vend ja vanem õde. Väiksena laulis Pixie kirikukooris ja käis kristlikus koolis. Kui ta avastas oma iidolid Whitney Houston´i ja Mariah Carey, langetas ta otsuse. 14 aastaselt saatis Pixie sisse ühe demo talendijahile “Meie järgmine popdiiva” ning võitis selle, ehkki tegelikult pidi võistleja olema vähemalt 16 aastane.

Pixie on vaba ja tal pole kunagi olnud poiss-sõpra, ehkki neid, kes vastsündinud staari vallutada on püüdnud, on palju. “Jah, seda juhtub ja see on tore. Aga mul pole suhte jaoks aega olnud ja ma pole kunagi olnud tõeliselt armunud. Aga poisid meeldivad mulle väga!” ütleb Pixie.

Meedias leidis laialdast kajastamist Pixie lühike romanss Inglismaa tuntuima seksisõltlase Russel Brand´iga, kes on temast 16 aastat vanem. Kuid see on praeguseks minevik ja Pixie huviorbiidis on kaks teist väga kuuma meest – vampiirifilmi Rob Pattinson ja High-School´i Zac Efron. “Ma jumaldan Rob´i, või õigemini tema rollifiguuri filmis Twilight… ja mulle meeldib Zac Efron.  Aga ma ajaksin tal kõigepealt juuksed natuke sassi, et ta nii perfektne välja ei näeks…”