OHMYGOSSIP — Lauljatar Hannah Ild, kes 2005.aastal kolis koos abikaasa Anderiga Iglismaale ning nüüd juba mõnda aega taas Eestis elab, külastas ETV saadet “Hommik Anuga” ning rääkis, millised on tema tegemised-toimetused täna kodumaal elades.

Inglismaale suundus Hannah 2005.aastal muusikaliste ambitsioonidega ning tegi koostööd mitmete tuntud Briti produtsentidega, muuhulgas Steve Bookeriga, kellega valmis näiteks lugu “Shadow on the Wall”. Booker on ka Duffy superhiti “Mercy” taga. Inglismaa aegadest sündisid ka Hannah’ lood “Right Beside You” ja “Paradise”, mis on naise sõnul maailmas hästi palju kõlapinda saanud, vahendab Publik.

Miks aga ei saanud temast uut Beyoncé’d või Lady Gagat? “Sa pühendud tegelikult nii põhjalikult sellele, et rebid kogu oma elu maailma ees lahti. Selleks tuleb olla teatud isiksus ilmselt ja ma arvan, et mina selline ei ole,” selgitas Hannah, et talle lihtsalt ei istunud elustiil, mida ühelt superstaarilt oodatakse. “Su agentuur annab sulle ette nimekirja üritustest, mida sa pead külastama ja meeldib see sulle või mitte, sa pead jääma pildile, pead figureerima meedias, see on kõik osa sellest protsessist.”

Hannah räägib ka, et on vale väita nagu ta poleks Inglismaa läbi löönud. “Mul on alles kõik kontaktid ja kui ma soovin rahvusvahelisel tasemel muusikat teha, pruugib mul vaid nendega ühendust võtta.”