Uue ajakirja Mood ilurubriigis mõtiskleb iluteemadel kaunis lauljanna ja „Eesti otsib superstaari“ juht Ithaka Maria Rahula. “Pärast lapse sündi üritasin kaalus juurde võtta ja sõin spetsiaalselt palju rasvast kohupiima, kooke, küpsiseid jms.,” räägib lauljatar Ithaka Maria Rahula, et tema sale joon on nähtavasti geenides.

Küsimusele, kas ja milliseid dieete on Ithaka oma kadestamisväärselt sireda figuuri nimel pidanud, tuli lauljataril vastuseks tõdeda, et pigem on ta katsetanud rammusa dieediga kaalu tõsta: “Pärast lapse sündi üritasin kaalus juurde võtta ja sõin spetsiaalselt palju rasvast kohupiima, kooke, küpsiseid jms. Kui see ka umbes kahe aasta jooksul ei aidanud, loobusin.”

“Olen heas vormis kui mul jätkub võhma jooksurajal, kui saan spagaadi maha või jala kaela taha panna. Seda kõike tuleb lihtsalt treenida,” räägib Ithaka, et sportlik eluviis käib siiski tema elu juurde.

Milliseid iluprotseduure aga Ithaka Maria armastab? „Näiteks näo ja dekoltee massaaž, maskid. Minu nii-öelda ihukosmeetik on Ayurveda toodete, põhimõtete ja kogu selle süsteemi fänn ning alates aroomidest on tema salongis kõik teisiti kui kodus, selles mõttes on hea vaheldus kodusele spaale,“ jutustab Itkaha. Ka juuksurisalongi proffihooldusele on naisel alternatiiviks kodused nipid: vahetult enne pesu toidab ta juukseid oliiviõliga: „Veel meeldib kodune kummeli-viina tõmmis, mida võib lihtsalt piserdada harjale enne kammimist.”

Samas armastab ta end – kui vähegi tuju tuleb – ka kodus nii-öelda lille lüüa. „Meikimine on mänguline rituaal, millega tegelen tõesti iga päev. Nii et lillena võin ka turule minna või kodus tainast sõtkuda kui vastav tuju tekib.”