OHMYGOSSIP — Soome teleekraanil uut hooaega alustav The Voice of Finland lauluvõistlus on paljudele oodatud meelelahutussaade. Mõni osaleja on nõus oma elu lausa pea-peale pöörama, mõtlemata, mis siis, kui üllas eesmärk võib nurjuda, vahendab Iltalehti.

Porvoos paiknev Daniel Sanz (37) on pärit Hispaaniast ning võistluse tõttu on tal palju kaalul. Mees esineb John Legend´i looga “All of Me”. Daniel oli võistluse tõttu sunnitud oma töökohast lahti ütlema, sest tööandja ei pidanud mehe laulukarjääri unistust piisavaks põhjuseks.

“Palusin vaba päeva osalemise nimel, aga mulle öeldi, et see on täiesti tobe põhjus ning mul tuleb valida, kas Voice või töökoht. Seetõttu ma viimase kaotasingi, kus olin juba 3 aastat töötanud,” ütleb kahevahel olnud Daniel.

“Mul oli eelnevalt kogemusi turvamise alal ning seetõttu saingi tööpakkumise Venemaale,” selgitab mees.

Kui The Voice of Finland ei too soovitud tulemusi, ei ole mehel enam midagi.

“Kui ma edasi ei pääse, olen töötu.”

Daniel ei kartnud riskida, kas osaleda või mitte. “Voice on minu unistus ning peale seda ei ole tarvis põdeda, kas oleksin midagi saavutanud või mitte,” selgitab Daniel.

Esimeses saate osas kuuleb lisaks Danielile veel osalejaid, kes esitavad nii tundelisi lugusid, kui leidub ka koolis tagakiusatuid ja tugevas masenduses olevaid lauljaid. Tulemas on palju erinevaid emotsioone.

“Ütlen ausalt, arvasin, et oled tüdruk,” ütleb Michael Monroe ühele esinejale peale esitust. “Ma kuulen seda üpris tihti,” vastab võistleja harjunud ning rõõmsa tujuga.