OHMYGOSSIP — “SÕNUM enesetapusportlastele! Mul on hea meel, et Te hoolite oma tervisest aga mul on Teile ka küsimus, et milleks see vaev, kui te ei hooli oma elust?” arutleb restoranipidaja Tairi Marozov.

“Pea iga päev koju sõites on Pirita ringraja käänulisel ja pimedal metsavahelisel teel mõni süsimusta riietatud enesetapusportlane, kes pingutab selle nimel, et elu oleks pikk ja tervis tugev. Täna koju sõites oli jälle üks armas paarike, kes olid riietatud sama tooni, nagu nende jõululaua verivorstid, mida nad üritasid oma kehast nüüd välja higistada.”

“Olin neist mööda saanud, peatasin auto ja tulin välja. Paarike jäi hirmunult seisma ja mind jõllitama. Ma ütlesin, et ma ei taha Teid tappa aga ma kardan, et tapan Teid ja ma tõesti ei taha sellist koormat oma hingele. Mees oli ikka vait aga naine kriiksatas, et mis mind vaevab? Seletasin siis, et nad on autojuhile nähtavad alles viimasel sekundil ilma igasuguse helkurita ja see asi ei ole seda väärt, et seda teha elu hinnaga.”

“Vastus kriiksatavalt naiselt oli, et mis see sinu asi, mine p….e! Vot selline seik siis tänase päeva lõpetuseks mul. Loodan, et nad elavad kaua ja õnnelikult, kui nad üldse jõudsid koju.”