OHMYGOSSIP — “Kui mõtlen tagasi möödunud 2015 aastale, siis tegelikult oli päris hea aasta. Sai palju reisitud ja maailma avastatud, lisaks leidsin endale uue hobi — hakkasin Swarovski kristallidest ehteid meisterdama,” räägib Merlyn Uusküla.

Merlyn valmistab ehteid esialgu küll pigem kingitusteks aga uus hobi paelub teda niivõrd, et ei välista ka müügiks valmistamist “Aga mine tea, ehk hakkan kunagi ka müügiks valmistama, esimene sats võeti ülihästi vastu ja oli tore näha erinevatel üritustel juba inimesi neid kandmas,” avaldab Merlyn.

“Lisaks avanes võimalus alustada teles saatejuhi karjääri ning olen alates sügisest Naistesaate juht,” kiidab lauljanna peagi lõppevat aastat. “See saade on samuti toonud palju toredaid tutvusi ning huvitav on olla kursis ja vahendada vaatajatele kõike ägedat, mida Eesti turg naistele pakub.”

“Aasta üks coolimatest perioodidest oli kindlasti Triin Ruumeti kinofilmi ”Päevad, mis ajasid segadusse” võtted, kus tegin kaasa enda esimese filmirolli ja mängisin maa-beib Jaanat. Film linastub juba uue aasta 1. aprillil ja viib tagasi kuldsesse 90te ajastusse. Olen ise ka väga põnevil, kuna Jaana karater ei ole mingi lihtne leelotaja, vaid ikka pidutseb nii, et maa on must ja annab oma peiksile peksa ka:D For real. Igatahes väga tore, et mind sellisesse projekti kaasati.”

“Aa, ja muide kui veel rääkida näitlemisest ja karakteritest, siis eile helistas mulle ühe Eesti popima seriaali tegevprodutsent, kes pakkus sellise rolli, et alguses hakkasin itsitama, siis korra punatasin ja siis mõtlesin, et krt elu on elamiseks – teeme ära:D Aga sellest juba uuel aasta. Ilusat lõppu ja ikka nagu mul kombeks – jooge palju shampanjat siis homme :))))”