OHMYGOSSIP — Seksiga on tihti kaasnenud omapärased uskumused, mis tegelikkuses ei põhine mitte millelegi. Alljärgnevalt leiad 7 müüti, mille kohe ümber lükkame.

1. Seksuaalvahekord muutub vanemas eas vähem nauditavaks.
Noores eas võib seks olla ehk spontaansem ja aktiivsem kui pikaajalises kindlas suhtes, küll aga mitte vähemnauditavam.

Õrna valguse käes ning kasvõi söögilaual armatsemine tundub igas eas erutav. Uuringud on näidanud, et vanemas eas inimesed on oma seksuaaleluga rohkem rahul, kui nooremad. Põhjus seisneb selles, et vanemana ei olda keskendunud nii väga tulemusele (orgasmile), vaid nauditakse hetke siin ja praegu. Selle tulemusel tekib suurem kiindumus- ja lähedustunne ning üleüldse ollakse voodilinade vahel loovamad.

2. Naised ei soovi olla vahekorras nii palju kui mehed.
Vale jutt puha! Soovi ei saa liigitada soo alusel vaid siin tuleb mängu individuaalne kogemus. Naistel on tihti väsimusest ja stressist vastumeelsus kerge tekkima. Varem kogetud seksuaalne vägivald ning suhteprobleemid on samuti piduriks. Ega ka mehed mingid seksrobotid pole. Siinkohal ei ole sugu mingiks määrajaks.

3. Ilma orgasmita ei saa naudingut.
Orgasm ei ole naudingu mõõdik. Nii mees, kui naine tunnevad seksuaalset naudingut ka partneri rahuldamisest, ise orgasmi saamata. Naised peavad tihti eelmängu nauditavamaks, kui seksuaalvahekorda ennast. 

4. Mida lähedasem suhe, seda parem seks.
Suhe võib olla lähedane ja paar üksteise suhtes kui tahes armastav, aga kui magamistoas muutub elu üksluiseks ja igavaks, siis võib seks muutuda kohustuseks. Liigne lähedus võib jällegi jahutavalt mõjuda, sest kõik on planeeritud ja liigselt läbi mõeldud. Üheöö kirglik ja pöörane seks võib sealjuures väga adrenaliinirikas olla.

5. Mehe ülesanne on naisele kindla peale orgasm tagada.
Paljud mehed peavad end ebaõnnestunuks, kui ei suuda naist lõpuni viia. Naisele on aga jällegi kõige olulisem end tunda ihaldusväärse ja soovituna. Seetõttu võib mõnele naisele mehe liigne keskendumine orgasmile tunduda ahistavana (näiteks, kui mees ei kavatsegi järele anda). Naisele piisabki vaid sellest, et ta on nii ihaldusväärne, et ei suudeta käsi temast eemale hoida.

6. Mees suudab orgasmi üle kontrolli omada.
Mõned mehed suudavad kuid mitte kõik. See on olukord, kus harjutamine ei tee meistriks. Kiiresti orgasmini jõudmist peetakse värske ja põneva suhte tunnuseks. Tõsi aga on, et mõned mehed lihtsalt jõuavadki orgasmini kiiresti ning tema puhul on oluline asjasse hästi suhtuda ja leppida, et tunnipikkused maratonid ei tule kõne alla. Kes aga on öelnud, et ainult ühe orgasmi võib saada?

7. Mida suurem, seda parem!
Täielik rumalus! Iga naine teab, et mehe liiga suur varustus võib hoopis liiga teha ning naudingu kogemuseks ei pruugi see osutuda. Mehe suurusmõõt ei ole rahulolu tekitajaks, vaid olulisem on, et naine ja mees sobituks kokku. On ju loogiline, et me kõik oleme inimestena erinevad, oleme ka sealt altpool erinevad ning seetõttu ongi leida õige paar, mis kokku ühilduks.

Loe lisaks:

Kümme müüti tervisliku toitumise kohta
OHMYGOSSIP — Kas toored köögiviljad on kasulikumad kui keedetud? Kas hilisõhtune söömine tõstab kaalu? Alljärgnevast võid lugeda kümnest tavalisest müüdist tervisliku toitumise kohta, millest kirjutab Daily Mail.

Neli müüti ja viis tõde ainevahetusest + päevase lubatud kalorite arvu arvutamine
Mu ainevahetus on aeglane – see kulunud lause kummitab kogu aeg. Pole vahet, kas seisad puhvetijärjekorras, einestad kannatamatult juba otse ostukorvist või teed parasjagu trenni – ikka ja jälle jääd mõtlema selle väite üle, kirjutab ajakirja Hers 2010. aasta sügisnumber.

15 müüti alkoholi kohta
Alkoholist ja selle mõjust on räägitud palju, mis on sellest aga tõsi ning mis mitte, kirjutab giviktkoll.se.